Το παράσημο του Εργοτέλη

SMS
07:56 | 15/11/2018

Η εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ απέδειξε πως το «3 στα 3» του Εργοτέλη στη Football League δεν είναι τυχαίο γεγονός.

Ο Εργοτέλης έπαιξε το απόγευμα της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ. Την πρώτη, στη βαθμολογία της Super League, ομάδα. Που στην Ελλάδα είναι αήττητη. Που είναι το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα. Που, όπως λέμε στην καθομιλουμένη, είναι δύο κλάσεις πάνω από τον Εργοτέλη.

Τι άφησε, λοιπόν, αυτό το παιχνίδι; Αφησε πολύ Εργοτέλη. Κουβέντα για την ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου και την εικόνα της ειδικά στο β' μέρος. Αφησε θετικές εντυπώσεις για την κρητική ομάδα απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Κι αυτό είναι κάτι σαν νίκη.

Και μην πείτε ότι ο Δικέφαλος έπαιξε με τα "δεύτερα". Εκτός αν πιστεύετε πως παίκτες σαν τον Μπίσεσβαρ, τον Βέρνμπλουμ, τον Ελ Καντουρί, τον Ζαμπά και τον Μαουρίτσιο είναι παίκτες... β' διαλογής.

Ο Εργοτέλης έπαιξε απέναντι στον ΠΑΟΚ και τα πήγε μια χαρά. Αυτή είναι η ουσία. Και ταυτόχρονα είναι η επιβεβαίωση πως το "3 στα 3" στη Football League δεν είναι τυχαίο γεγονός. Είναι η δουλειά που γίνεται στους "κιτρινόμαυρους" φέτος, είναι η ποιότητα που βγάζουν σαν ομάδα, είναι το βήμα παραπάνω για κάτι καλύτερο.

Το 2-1 από τον ΠΑΟΚ έχει μικρή σημασία. Αυτό που μετρά είναι το μετά. Τα εγκώμια, η γεύση που άφησε η εμφάνιση του Εργοτέλη. Μία σημαντική παρακαταθήκη για τη δύσκολη συνέχεια.

Διαβάστε ακόμη:

* Εφορντ και Ιατρούδης έκαναν «κλικ» στον ΠΑΟΚ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.