«Το πρόβλημα που σταματάει την μεταγραφή του Γκαγέγος»

09:51 | 15/02/2022

Τι αναφέρουν τα τελευταία ρεπορτάζ από την Χιλή - τα ''θέλω'' του ΟΦΗ

Παρά το γεγονός ότι τον είχαν... σίγουρο τον Γκαγέγος για την Ουνιβεσιτάδ ντε Τσίλε, στα τελευταία δημοσιεύματα οι Χιλιανοί κρατάνε αποστάσεις. Αιτία είναι η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Χιλιανού (600.000), ποσό που φαίνεται ότι δεν μπορούν να διαθέσει η ομάδα της Χιλής, παρά το γεγονός ότι αφενός η επιθυμία του χαφ του είναι να επιστρέψει στην πατρίδα του και την Ντε Τσίλε.

Ο ίδιος πάντως παραμένει κάτι παραπάνω από επαγγελματίας, μάλιστα στο ματς με τον Βόλο παρά το γεγονός ότι δεν ήταν 100% έτοιμος, ζήτησε να μπει στην αποστολή με τον Βόλο, ματς στο οποίο τελικά αγωνίστηκε.

''Το πρόβλημα που σταματάει την μεταγραφή του Γκαγέγος είναι οι οικονομικές απαιτήσεις της κρητικής ομάδας'' αναφέρει σε δημοσίευμα το adnradio.cl, το οποίο κάνει λόγο στα ''θέλω'' του παίκτη αλλά και το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ ενώ όπως αναφέρει: ''Ο ΟΦΗ είναι διατεθειμένος να ρίξει τις απαιτήσεις του πιο κάτω από την ρήτρα, αν βρεθεί λύση θα υπογράψει στην Ουνιβερσιτάδ''.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η ομάδα της Χιλής προσπαθεί να ρίξει την τιμή, η διοίκηση της ΠΑΕ δεν είναι διατεθειμένη να χάσει έναν κομβικό ποδοσφαιριστή μόλις τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος και έτσι ο ποδοσφαιριστής πιθανότατα θα παραμείνει κάτοικος Ηρακλείου τουλάχιστον για ακόμα έναν μήνα. Θυμίζουμε ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φελίπε Γκαγέγος: Αήττητος και αναντικατάστατος

Γκαγέγος - OΦΗ: Οι προτάσεις που απορρίφθηκαν και τα ''θέλω'' της ΠΑΕ

Διαψεύδει ο ΟΦΗ: «Δεν υπάρχει συμφωνία για Γκαγέγος»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.