Το ρόστερ του ΟΦΗ έχει κριθεί

ΟΦΗ

Τα πλέι άουτ δεν είναι κριτήριο, οι αποφάσεις έχουν ληφθεί.

Η εμφάνιση του ΟΦΗ στο πρώτο μέρος του σαββατιάτικου αγώνα με τον Ιωνικό εκτός από την απογοήτευση που έφερε και συνοδεύτηκε από εύλογες αποδοκιμασίες, άνοιξε και την κουβέντα σχετικά με το ρόστερ και τους παίκτες εκείνους που δεν έχουν προσφέρει μέχρι στιγμής και εξακολουθούν να προβληματίζουν (σε σημείο... αγανάκτησης) με τις εμφανίσεις του.

Η αλήθεια είναι ότι στον ΟΦΗ έχουν κάνει τη σχετική επεξεργασία και αυτή δεν πρόκειται να αλλάξει στα υπόλοιπα 6 παιχνίδια των πλέι άουτ. Η γνώμη που έχει σχηματιστεί για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί και η λίστα με τους υπό αποχώρηση παίκτες είναι έτοιμη, αρκεί βέβαια να βρεθεί η φόρμουλα ενός συναινετικού διαζυγίου με όσους έχουν συμβόλαιο.

Ο Σελίμοβιτς, για παράδειγμα, ήταν κοντά στην πόρτα της εξόδου και στη χειμερινή μεταγραφική σεζόν, αλλά δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη και παρέμεινε στο ρόστερ. Και αναφερόμαστε στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή γιατί μαζί με τον Καστάνιος έχουν πάρει (δικαίως είναι αλήθεια) όλο το ανάθεμα.

Τι μπορεί να διαφοροποιηθεί, λοιπόν, με τους συγκεκριμένους κατά τη διάρκεια των πλέι άουτ; Ακόμα κι αν ο Σελίμοβιτς γίνει Kιελίνι και ο Καστάνιος πάθει... Γιακουμάκη, δεν πρόκειται να αλλάξει η άποψη των επικεφαλής.

Τα πλέι άουτ δεν είναι κριτήριο για το ρόστερ της νέας σεζόν, τα συμπεράσματα έχουν βγει και οι αποφάσεις έχουν παρθεί. Τα πλέι άουτ, όμως, είναι μία ευκαιρία για ένα γλυκό φινάλε όσων ετοιμάζουν βαλίτσες, αλλά και μία ευκαιρία για αυτούς που είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής να πάρουν λεπτά και να ετοιμαστούν για τη νέα χρονιά.

Ο Νιόπλιας και οι Γιάννης και Γιώργος Σαμαράς δεν χρειάζεται να κρίνουν έναν ποδοσφαιριστή από 7 παιχνίδια, το θέμα όμως είναι να βρεθεί η φόρμουλα και να γίνει η απαιτούμενη αποσυμφόρηση του ρόστερ ώστε έπειτα να γίνουν οι κινήσεις για την ενίσχυσή του. Όπως έχουμε τονίσει, η λογική θα είναι ανάλογη με αυτή του χειμώνα, άλλο βέβαια αν δεν ολοκληρώθηκε. Πρώτα αποχωρήσεις και ξεκαθάρισμα και έπειτα μεταγραφές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

OΦΗ - Παναιτωλικός: Γιατί πήγε ο φάκελος του αγώνα στην Επιτροπή Δεοντολογίας;

Η (εξοργιστική) αδικία με τον Βούρο

Το Capitano.gr βαθμολογεί τους παίκτες του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.