Τώρα πρέπει να πάει υποψιασμένος

Απόψεις

Όχι άλλη Τρίπολη κατά το όχι άλλο κάρβουνο και το κάζο πρέπει να γίνει μάθημα στον ΟΦΗ ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα.

Αν υπάρχει ένα ματς που μπορεί να βοηθήσει τον ΟΦΗ ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα είναι αυτό κόντρα στον Αστέρα και επειδή είναι ακόμα φρέσκο το κάζο στην Τρίπολη οι παίκτες του Νιόπλια πρέπει να μπουν την Κυριακή στους «Ζωσιμάδες» με ακριβώς τούτο το παράδειγμα. Όχι άλλη Τρίπολη κατά το όχι άλλο κάρβουνο.

Το πάθημα με τον Αστέρα είναι το μάθημα που χρειάζεται ο Νιόπλιας στον κυριακάτικο αγώνα κόντρα σε μία ομάδα που όπως και ο ΟΦΗ δεν περνάει τις καλύτερες στιγμές της. Ισόβαθμες οι δύο ομάδες, είναι η μεγάλη ευκαιρία του Ομίλου να πάρει βαθμολογική ανάσα και να αποκτήσει ψυχολογία για τη συνέχεια. Οτιδήποτε άλλο θα είναι αποτυχία.

Προ δύο εβδομάδων απέναντι στο συγκρότημα του Μεταξά ο ΟΦΗ πήγε να παίξει ποδόσφαιρο, να πάρει την κατοχή, να πιέσει τον Αστέρα. Tίποτα από αυτά δεν έκανε. Έπεσε στην παγίδα του, το είπε και ο Νιόπλιας μετά το ματς, μόνο που αυτή τη φορά, κόντρα στον ΠΑΣ, μία παρόμοια δικαιολογία δεν χωράει. Τις έμαθε πλέον τις παγίδες ο ΟΦΗ και ο προπονητής του, ο ΠΑΣ θα ακολουθήσει την τακτική του Αστέρα και είναι επιτακτική ανάγκη για τον Όμιλο να φανεί διαβασμένος με... σχέδιο ανάγκης.

Ένα καλό του έκανε η ήττα και η τραγική εμφάνιση στην Τρίπολη: μπορεί να μάθει από αυτή για να αποφύγει ένα παρόμοιο κάζο. Και στην τελική, πόσο χειρότερος μπορεί να ξαναεμφανιστεί; Την Κυριακή να η ευκαιρία για έναν ΟΦΗ να βγει με το μαχαίρι στα δόντια για τους βαθμούς. Ιδανικά να κάνει την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό. Να η ευκαιρία για τον Νιόπλια να γίνει "μαέστρος", που είναι και της τρέχουσας επικαιρότητας. Αυτή τη φορά ο ΟΦΗ πρέπει να έχει την μπάλα και να ξέρει τι να την κάνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΠΑΣ και η διαχείριση του Μπιφουμά

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ: Κάτι παραπάνω από τρεις βαθμοί

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.