Toράλ «εξωτερικού»

SMS

O Ισπανός χαφ έχει σκοράρει φέτος 6 γκολ, όμως oi φίλαθλοι του ΟΦΗ δεν έχουν δει κανένα από αυτά στο ''Γεντί Κουλέ''

Αναμφισβήτητα, ήταν ο πρωταγωνιστικής του αγώνα στη Νίκαια. Ο Ισπανός χαφ με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με τον Ιωνικό, υπέγραψε τη νίκη του ΟΦΗ.

Ο Τζον Τοράλ πρόσθεσε ακόμα δύο τέρματα στα τέσσερα έως τώρα, φτάνοντας τα 6 συνολικά, έχοντας μοιράσει και δύο ασίστ. Από τις πλέον παραγωγικές χρονιές του αρτίστα του ΟΦΗ, ο οποίος σε 19 αγώνες έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα επιδραστικός και αποτελεσματικός στο επιθετικό 3ο της κρητικής ομάδας.

Το... παράδοξο με την περίπτωση του Ισπανού χαφ είναι ότι, ΟΤΙ καλό έχει πετύχει φέτος το έχει κάνει μακριά από το ''Γεντί Κουλέ''. Δύο γκολ στη Νίκαια, ένα στη Λαμία, ένα στο Αγρίνιο (μία ασίστ), ένα στα Γιάννενα, ένα στο ''Βικελίδης'' και μια ασίστ στο Περιστέρι. Αυτές είναι οι καλύτερες στιγμές του Τοράλ, ΚΑΜΙΑ δεν έχουν δει από κοντά οι φίλοι της ομάδας, στο Ηράκλειο.

Δύο από τα προηγούμενα άρθρα σε... ένα. Το πόσο διαφορετικός ειναι ο ΟΦΗ στο ''Γεντί Κουλέ'' + το πόσο σημαντικό είναι ο Τοράλ να παίζει αρκετά περισσότερο στα παιχνίδια και να μένει ως το φινάλε στο γήπεδο. Ο... περσινός Τοράλ θα είχε - πιθανότατα - αντικατασταθεί στη Νίκαια μέχρι το 80'. Υποθετική συζήτηση. Θυμίζω ότι την περσινή σεζόν ο Τοράλ τα 2 από τα 3 γκολ του τα πέτυχε επίσης μακριά από το Ηράκλειο.

Όσο πιθανατότατα μένει στο χορτάρι ο Τοράλ, τόσο καλύτερα για τον ΟΦΗ, αυτό είναι φανερό. Ένας χαφ που έχει προσφέρει πολλά στο επιθετικό κομμάτι,την ερχόμενη Κυριακή έχει την τελευταία... ευκαιρία στο φινάλε της κανονικής περιόδου να σκοράρει για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της ομάδας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα λεπτά του Τοράλ, βαρόμετρο για τον ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ αισθάνεται άβολα στην τοποθεσία «Γεντί Κουλέ»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.