Υπόθεση Σαρδινέρο: Μία win-win κατάσταση

ΟΦΗ

Για να κλείσει το deal και να πουληθεί ο Σαρδινέρο πρέπει να είναι όλες οι πλευρές ικανοποιημένος - Ο ρόλος του Ισπανού

Όπως έχει αποκαλύψει εδώ και μέρες το Capitano.gr, ο Αντριάν Σαρδινέρο δέχθηκε πρόταση από Αυστραλία μεριά, η οποία πρόταση πήρε επίσημη μορφή προς τον ΟΦΗ, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο παίκτης εξ αρχής έμεινε ικανοποιημένος από την πρόταση -της Περθ Γκλόρι συγκεκριμένα- και έχει δείξει προς την πλευρά του Ομίλου πως θα ήθελε να αποχωρήσει για ένα τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του. Ο Σαρδινέρο είναι 31, βλέπει πως στον Όμιλο της νέας χρονιάς δεν θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε έως τώρα, ήρθε και η πρόταση της Αυστραλίας και... έδεσε το γλυκό.

Από πλευράς ΟΦΗ, οι επικεφαλής δεν θέλουν να κλείσουν την πόρτα στον ποδοσφαιριστή και στα «θέλω» του, αλλά όπως έχουμε τονίσει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ το θέμα δεν είναι μόνο να ικανοποιηθεί ο παίκτης, αλλά και η κρητική ομάδα. Προς το παρόν το δεύτερο δεν έχει επιτευχθεί, αν και υπάρχει γενικότερα η αίσθηση πως τελικά θα φτάσουμε τις επόμενες μέρες στο deal.

Εδώ μπαίνει ένας σημαντικός αστερίσκος. Του χρόνου λήγει το συμβόλαιο του Αντριάν Σαρδινέρο όπερ σημαίνει πως από τον προσεχή Γενάρη θα είναι ελεύθερος να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει και ο ΟΦΗ να μη βάλει λεφτά στα ταμεία του. Όπως γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, αμφότερες οι πλευρές θέλουν μία win-win κατάσταση-κατάληξη. Και ο ποδοσφαιριστής να μείνει ικανοποιημένος, αλλά και ο ΟΦΗ. Πρέπει, όμως, να βρεθεί η «χρυσή τομή» σε ένα σίριαλ που τραβάει ήδη αρκετές μέρες και ο χρόνος πλέον πιέζει αφού φτάνουμε στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Όμιλος θέλει να κερδίσει όσα περισσότερα μπορεί από την πώληση του ποδοσφαιριστή, η ομάδα της Αυστραλίας θέλει να κάνει το καλύτερο δυνατό deal, άρα καταλαβαίνετε ότι αυτή τη στιγμή το ενδιαφέρον έχει επικεντρωθεί εκεί. Αν επιτευχθεί συμφωνία ο Ισπανός θα αναχωρήσει για Αυστραλία αφού από τη δική του πλευρά υπάρχει συμφωνία με την Περθ Γκλόρι. Μην αποκλείσετε να παίξει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση και ο ίδιος ο Σαρδινέρο, πιέζοντας τους ανθρώπους της Περθ Γκλόρι για να φτάσουν τα «θέλω» του ΟΦΗ και να μείνουν άπαντες ικανοποιημένοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εξελίξεις με Σαρδινέρο

Τετ α τετ Σαρδινέρο με τους επικεφαλής

Ενδιαφέρον από Αυστραλία για Σαρδινέρο

Ο εξτρέμ, ο Σαρδινέρο και η «καυτή» εβδομάδα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.