Ο ΟΦΗ άφησε την μπάλα, κράτησε τις παραδόσεις

SMS

Η κρητική ομάδα δεν έχασε στο ''Βικελίδης'' παίζοντας με τον τρόπο που αισθάνεται πιο άνετα

Έναν τακτοποιημένο και χωρίς πανικό ΟΦΗ είδαμε στο Βικελίδης, παρ ότι ο Άρης τον έβαλε για μεγάλα διαστήματα στην περιοχή του, άντεξε και τελικά πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας. Ένα νοικοκυρεμένο σύνολο που ήθελε να παίξει πειθαρχημένα πίσω από την μπάλα και να δημιουργήσει γρήγορες επιθέσεις, και σε κάποιες περιπτώσεις το κατάφερε. Το ντεμπούτο του Νταμπράουσκας συνδυάστηκε με έναν βαθμό σε μια απαιτητική έδρα αλλά δεν χρειάζεται να υπάρχουν υπερβολές, ακόμα δεν μπορεί να κριθεί.

Ο Τζου ήταν ο μοναδικός που έδινε πλάτος επιθετικά, ο Τοράλ ήταν ένας επιπλέον χαφ, ο μόνος επιθετικός από τους τέσσερις και ο Γκερέιρο με ''όπλο'' την ικανότητα να κρατάει μπάλα μπορούσε να δημιουργήσει συνθήκες αντεπίθεσης μέσα από κλειστά τρίγωνα.

Στην πραγματικότητα, ο ΟΦΗ χθες απέδειξε ότι του είναι πιο βολικό φέτος να έχει ο αντίπαλος την μπάλα. Φάνηκε, ότι αυτός ήταν εξ' αρχής απέναντι στον Άρη, ο οποίος μπορεί να έχει πολύ καλές μονάδες στο ρόστερ, να δημιουργεί εύκολα φάσεις, όμως δεν αμύνεται καλά και κάνει πολλά αβίαστα λάθη στον άξονα.

Ο ΟΦΗ είχε κάτω από 40% κατοχή μπάλας στο ''Βικελίδης'' και κάπως έτσι συνεχίστηκε η φετινή παράδοση που έχουμε καταγράψει. Όπως επίσης διατηρήθηκε και η παράδοση στα ματς Οκτωβρίου των δύο ομάδων. Έτσι, σε 7ο σερί ματς- ανεξαρτήτου έδρας - ο Όμιλος δεν χάνει από τον Άρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αρης-ΟΦΗ 1-1

Νταμπράουσκας: «Φανταστικό γκρουπ παικτών, να διώξουμε τον αρνητισμό»

Τι έδειξε ο ΟΦΗ του Νταμπράουσκας και τι περιμένουμε

Ο ΟΦΗ «παίρνει» την μπάλα αλλά δεν ξέρει τι να την κάνει!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.