Άναψε η φωτιά...

13:41 | 08/10/2018

Αναψε η φωτιά και ο ΟΦΗ μεγαλώνει. Ιστορικής σημασίας η εβδομάδα που άρχισε, με την επικείμενη ΓΣ, την έλευση του Μιχάλη Μπούση και τον νέο πρόεδρο.

Η προσεχή Τετάρτη είναι η μέρα που οριστικοποιείται με τον πλέον επίσημο τρόπο η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του ΟΦΗ και η επικύρωση της έλευσης του Μιχάλη Μπούση, ο οποίος είναι πια το νέο "αφεντικό" της ομάδας.

Η περίφημη Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 19:00 εκτός του ιστορικού χαρακτήρα θα έχει και ξεχωριστή σημασία, αφού θα γίνει γνωστή η νέα διοίκηση της ομάδας. Κι εδώ ακριβώς το ενδιαφέρον έχει να κάνει με τον άνθρωπο που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Αλετρά στον προεδρικό θώκο.

Οπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, ο Γιώργος Σαμαράς είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή ο επικρατέστερος να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται το όνομα-έκπληξη.

Ο Σαμαράς φαντάζει για τον Μιχάλη Μπούση ο ιδανικός για την ανάληψη της προεδρίας, με την παρουσία του να δίνει έναν διαφορετικό και σίγουρα ξεχωριστό αέρα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Γιώργος Σαμαράς αποτελεί ένα πρόσωπο καθολικής αναγνώρισης και ιδιαίτερα αγαπητό σε όλο το φίλαθλο κόσμο από την παρουσία του με την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.

Εκτός αυτού, η συνολική του εικόνα και η πορεία του μέσα στο χώρο του ποδοσφαίρου έχει δείξει πως πρόκειται για ένα σοβαρό άτομο, ενώ η αγάπη που έχει για τον ΟΦΗ είναι δεδομένη.

Η παρουσία της οικογένειας Σαμαρά και του Ηλία Πουρσανίδη λειτουργούσε εκ προοιμίου θετικά στην απήχηση του κόσμου. Και είναι αλήθεια ότι  το… τακτ με το οποίο διαχειρίζονται την όλη υπόθεση φανερώνει ως ένα βαθμό και τη σοβαρότητα του εγχειρήματος για να γυρίσει σελίδα το ιστορικό σωματείο.

Σημαντικό στοιχείο αποτελεί και το γεγονός πως ο Σαμαράς έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια στο εξωτερικό και οι παραστάσεις από εκεί του δίνουν μία άλλη τεχνογνωσία.

Οσον αφορά στον πατέρα του, Γιάννη, θα είναι έκπληξη να μην αναλάβει τις Ακαδημίες του ΟΦΗ, έχοντας την απόλυτη γνώση σε αυτό. Οπως είναι γνωστό, ο Μιχάλης Μπούσης θα ρίξει το βάρος ακριβώς εκεί, αφού θεωρεί πως οι Ακαδημίες είναι το Α και το Ω μίας ομάδας.

Κατά τα λοιπά, ο νέος ιδιοκτήτης του ΟΦΗ αναμένεται την Κυριακή στο Ηράκλειο και στη συνέχεια θα γίνει γνωστή η ημερομηνία όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, εκεί όπου θα ανοίξει τα χαρτιά του για τον ΟΦΗ και θα παρουσιάσει αναλυτικά τα πλάνα του.

Επειτα, ο κ.Μπούσης θα παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, στις 21 Οκτωβρίου στο Γεντί Κουλέ και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αμερική.

Η εβδομάδα, λοιπόν, που άρχισε σήμερα (Δευτέρα) μπορεί να χαρακτηριστεί "εβδομάδα Μπούση", αφού οι διοικητικές εξελίξεις και το γεγονός πως δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον ΟΦΗ λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, φέρνουν το ενδιαφέρον στην προσεχή ΓΣ και τη νέα σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.