Άρχισαν οι επαφές, κλείνει άμεσα ο επιθετικός!

ΟΦΗ

Λυσάνδρου και Νιόπλιας «τρέχουν» για τον επιθετικό και σύντομα θα κλείσει ο εκλεκτός.

Ο ΟΦΗ δεν μπορεί να αφήσει άλλο χαμένο χρόνο, η 15η Σεπτεμβρίου και το τέλος των μεταγραφών πλησιάζει και πλέον το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην απόκτηση επιθετικού.

Μηνάς Λυσάνδρου και Νίκος Νιόπλιας είναι αυτοί που «τρέχουν» το θέμα και οι στόχοι ήδη έχουν εντοπιστεί από την Κυριακή όταν αμφότεροι οι άνδρες του ΟΦΗ «σήκωσαν μανίκια» για να μη χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος.

Η λίστα με τους υποψήφιους έχει «κλειδώσει», ο Νιόπλιας επέλεξε αυτούς που ταιριάζουν στο προφίλ που θέλει και πλέον έχουμε περάσει στις επαφές με τους στόχους για να τελειώσει το συντομότερο δυνατό το θέμα.

Όπως διαβάσατε σε άλλο ρεπορτάζ, Μηνάς Λυσάνδρου και Νίκος Νιόπλιας είναι πλέον αυτοί που έχουν αναλάβει το μεταγραφικό κομμάτι μετά το «διαζύγιο» με τον Γιάννη και τον Γιώργο Σαμαρά και στόχος τους είναι να βρεθεί άμεσα ο φορ και μάλιστα να είναι αγωνιστικά έτοιμος για να ριχτεί στη μάχη, αν όχι ακόμα και με τον ΠΑΟΚ, τουλάχιστον μετά τη διακοπή.

Θυμίζουμε πως οι τελευταίες προσθήκες του ΟΦΗ ήταν σε εξτρέμ και χαφ, με τους Ζερκάν και Περέα, με τον πρώτο να καθυστερεί η εμφάνισή του σε επίσημο ματς και τον δεύτερο να είναι έτοιμος να αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ αν το κρίνει ο προπονητής.

Όταν κλείσει το θέμα του φορ στα επόμενα 24ώρα θα εξεταστεί αν ο ΟΦΗ θα κινηθεί για ακόμα μία μεταγραφή, εφόσον κριθεί αναγκαίο. Αλλιώς πάμε για Γενάρη.

Οπως τονίσαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, τη δεδομένη χρονική στιγμή ο ΟΦΗ δεν θα προχωρήσει για τεχνικό διευθυντή, δεν χρειάζεται εξάλλου από τη στιγμή που φτάσαμε στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Οι επικεφαλής με ψυχραιμία θα εξετάσουν τα πάντα και θα αποφασίσουν για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Αυτή τη στιγμή, όμως, που γράφονται τούτες οι γραμμές όλο το βάρος πέφτει στο να αποκτηθεί επιτέλους ο επιθετικός που θα βοηθήσει τον ΟΦΗ και θα καλύψει το κενό που άφησε ο Φελίπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Snakes: «Γιάννη και Γιώργο Σαμαρά σας ευχαριστούμε, για πάντα στην οικογένεια του ΟΦΗ μας»

Μία δύσκολη νύχτα: Από τις αποδοκιμασίες στο «διαζύγιο»

Οι «προφέσορες» που δημιούργησαν το χάος

Η αποτυχία «των παιδιών του ΟΦΗ»

Ο ΟΦΗ στην επόμενη μέρα με εμπιστοσύνη στον Νιόπλια και αλλαγές

Με Μπούση κόντρα στον ΠΑΟΚ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.