Ατσαλένιος μέχρι τέλους για το ξεχωριστό κίνητρο

08:44 | 12/04/2019

Η πρωτιά στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής περνά και από το Ατσαλένιο. Ποιος σας είπε ότι ο ΠΟΑ δεν έχει κίνητρο;

Φτάσαμε στο τέλος, γράφεται ο επίλογος και το πρωτάθλημα του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής την Κυριακή κρίνει τον πρωταθλητή. Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο ΟΦΙ έχει το πάνω χέρι όντας στην πρώτη θέση, ενώ από πίσω Εθνικός και Ιωνικός κυνηγούν τις δικές τους ελπίδες για την εξασφάλιση της πρωτιάς.

Δίχως αμφιβολία το μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται στην Ιεράπετρα ανάμεσα στον ΟΦΙ και τον Εθνικό, με το συγκρότημα του Μάγγου να πηγαίνει για δύο αποτελέσματα (νίκη-ισοπαλία) ώστε να εξασφαλίσει το πρωτάθλημα. Την ίδια ώρα, στο Ατσαλένιο ο ΠΟΑ υποδέχεται τον Ιωνικό στο δεύτερο ματς με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Ο Ιωνικός, βέβαια, δεν κρατά την τύχη στα χέρια του, αφού ακόμα κι αν κερδίσει το συγκρότημα του Σκύβαλου εξαρτάται από το άλλο αποτέλεσμα για το αν έχει ελπίδες. 

Το... πρωταθληματικό κίνητρο του ΠΟΑ

Σε αυτή την τετράδα των ομάδων, όμως, υπάρχει μία που δεν έχει άγχος και το... απολαμβάνει. Αυτή είναι ο ΠΟΑ, ο οποίος την προηγούμενη Κυριακή με το διπλό στη Νεάπολη εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία και την Κυριακή στην έδρα του θα γιορτάσει την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος μαζί με τον κόσμο του.

Κίνητρο; Φυσικά και υπάρχει για την ομάδα του Ατσαλένιου. Εκτός του ηθικού, υπάρχει και ένα άλλο σημαντικό που αφορά τις τρεις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας. Ο ΠΟΑ έχει κερδίσει εντός έδρας (στο Μαρτινέγκο για την ακρίβεια, λόγω εργασιών στο Ατσαλένιο) τόσο τον ΟΦΙεράπετρας όσο και τον Εθνικό. Με νίκη και επί του Ιωνικού θα γίνει η πρώτη ομάδα που θα έχει κερδίσει στο εφετινό πρωτάθλημα την πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα!

Στον ΠΟΑ έχουν ξεκαθαρίσει εξ αρχής τη θέση τους και έχουν τονίσει ότι στο ματς κόντρα στον Ιωνικό δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης και αυτή θα επιδιώξουν. Για την ιστορία τους, τον κόσμο και την υπερηφάνεια. Και μπορεί για κάποιους να θεωρείται υπερβολικό το κίνητρο των νικών απέναντι στους τρεις πρώτους, αλλά για το σύλλογο αποτελεί, αν μη τι άλλο, μία αναγνώριση των εφετινών κόπων και της προσπάθειας μέχρι το φινάλε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.