Αυτή είναι η αποστολή του ΟΦΗ για Ολλανδία

10:25 | 15/07/2022

Η κρητική ΠΑΕ ανακοίνωσε με ποιους 25 ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της

Στην Ολλανδία θα ταξιδέψει σήμερα το μεσημέρι (16:30) ο ΟΦΗεκεί όπου θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και θα δώσει 4 φιλικά. Το πρώτο είναι αυτό με την Ουτρέχτη στις 17:00 την ερχόμενη Τετάρτη 20 Ιουλίου, η αποστολή θα παραμείνει μέχρι τις 30 του μήνα. Η αποστολή του Ομίλου θα μπει στο αεροπλάνο με δύο νέα πρόσωπα και συνολικά 25 ποδοσφαιριστές. Μεταξύ τους, το μοναδικό μεταγραφικό απόκτημα, τον Σενεγαλέζο χαφ Ασάν Ντιουσέ και τον υπό δοκιμή 18χρονο Κροάτη δεξιό μπακ / χαφ Φίλιπ Πόμπι.

Επικεφαλής θα είναι ο Γιάννης Σαμαράς, στην αποστολή και ο Σάββας Τσαμπούρης μαζί με τον Νίκο Νιόπλια και τους συνεργάτες που αναφέρονται αναλυτικά στην ανακοίνωση.

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Η ομάδα μας αναχωρεί σήμερα, Παρασκευή (15/7), στις 16:30 από το Ηράκλειο, με προορισμό την Ολλανδία και το Oosterbeek, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 30/7 για το βασικό στάδιο προετοιμασίας ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2022-23.

O προπονητής της ομάδας μας, Νίκος Νιόπλιας, επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή τους εξής ποδοσφαιριστές: Epassy, Σωτηρίου, Μανδάς, Σηφάκης, Weiss, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Διαμαντής, Βούρος, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Diousse, Mellado, Στάικος, De Guzman, Αποστολάκης, Neira, Toral, Μπουζούκης, Τσιλιανίδης, Kamau, Γρίβας, van Duinen, Durmishaj, Pobi (υπο δοκιμή).

Επικεφαλής της αποστολής θα είναι ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου της ομάδας μας, Γιάννης Σαμαράς, ενώ θα ακολουθήσουν ο Team Manager, Σάββας Τσαμπούρης, ο προπονητής, Νίκος Νιόπλιας με τους συνεργάτες του, Γιάννη Γράμμο, Pedro Caravela, Βαγγέλη Λάππα, Γιάννη Κεσόγλου και Γιώργο Ερμίδη, οι γιατροί της ομάδας μας, Γιώργος Κουβίδης και Δημήτρης Μπακαρός, οι Γιάννης Σταθάς, Μιχάλης Κρουσταλλάκης, Παντελής Χιωτάκης και Λεωνίδας Σακούτης από το τμήμα Φυσιοθεραπείας και οι φροντιστές, Μιχάλης Μιχελογιαννάκης και Μιχάλης Αναγνωστόπουλος.

Οδηγός του πούλμαν της ομάδας μας θα είναι ο Νίκος Μαρκατάτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι περιμένει ο Νιόπλιας στην Ολλανδία

Το Κατάρ «πιέζει» τον ΟΦΗ

Ντιουσέ: «Μέσω του ΟΦΗ θέλω να ανέβω ξανά επίπεδο»

Δοκιμάζεται 18χρονος Κροάτης στον ΟΦΗ

«Χρυσή» συμφωνία ΟΦΗ - Σπαλ για τον 16χρονο Φώτη Κουτσουπιά!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.