Αυτός είναι ο νέος ΟΦΗ του Νταμπράουσκας

ΟΦΗ

Το Capitano.gr παρουσιάζει το ρόστερ του ΟΦΗ την σεζόν 2023 / 2024 - η πρώτη νίκη, οι 30 ποδοσφαιριστές και η επόμενη μεταγραφή

Bρισκόμαστε στο πρώτο διάστημα του Ιουλίου, ο ΟΦΗ δεν έχει φύγει ακόμα για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και το ρόστερ έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Ένα ρόστερ 30 ετοιμοπόλεμων ποδοσφαιριστών. Αυτή είναι και η πρώτη νίκη του ΟΦΗ.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε χθες (Δευτέρα) την απόκτηση του Βασίλη Λαμπρόπουλου, συνάμα έκλεισε την μεγάλη εκρεμμότητα στα στόπερ. Μαζί με Πασαλίδη, Βούρο, Καρώ, Μαρινάκη και Γιαννούλη θα είναι οι 5 κεντρικοί αμυντικοί, μια πεντάδα αμιγώς Ελληνική.

Στα πλάγια, ο Λιθουανός κόουτς έχει από δύο επιλογές. Τοράρινσον - Αμπάντα από τα αριστερά, Λάρσον και Μαρινάκης από τα δεξιά.Η αναβάθμιση που γράφαμε, είναι γεγονός. Τουλάχιστον, στα χαρτιά.

Ο Νταμπράουσκας ουσιαστικά θα ψάξει ακόμα για ένα 6αρι, αλλά γι' αυτό υπάρχει χρόνος για να βρεθεί η καλύτερη επιλογή. Αριθμητικά πάντως, λύσεις υπάρχουν. Εκεί αγωνίζεται ο Μεγιάδο, ο Κουτεντάκης, ενίοτε και ο Ντιουσέ.

Όταν και αν αποκτηθεί 6αρι, πιθανότατα, ο Ντιουσέ θα υποστηρίξει πιθανότατα τη θέση του box-to-box. Οι Μπακιτς, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα για τις θέσεις 8 και 10, ενώ πέρα από τον Ινδό που δοκιμάζεται, υπολογίζεται και ο Αποστολάκης όπως επίσης ο νεαρός Σαμέρ Φαλατάχ στο ρόστερ.

5923902-1.jpg#asset:458774


Στην επίθεση τα εξτρέμ πλέον δεν είναι πολλά σε αριθμό αλλά με τον ΟΦΗ να παίζει το 5-3-2 δεν θα χρειαστούν τόσοι πολλοί. Πάντως οι Μπιφουμά, Μοσκέρα, Ντίκο και Γρίβας μπορούν να εξυπηρετήσουν τύπου 4-3-3. Στη θέση ''9'' υπάρχει ο Φελίπε, ο Γκρόνινγκ και εκτός απροόπτου ο Ντουρμισάι. Φυσικά, και ο Θεοδοσουλάκης.

ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΟΥ ΝΤΑΜΠΡΑΟΥΣΚΑΣ

Έτσι, ο ΟΦΗ με την τελευταία προσθήκη του Λαμπρόπουλου αριθμεί 30 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ. Σε αυτούς ΔΕΝ υπολογίζονται οι Καμάου και Γιοχού που αναμένεται να αποτελέσουν και τυπικά παρελθόν, ενώ σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται οι τέσσερις τερματοφύλακας και ο Σαμέρ.

Ο Νταμπράουσκας θέλει ρόστερ 22 παικτών + τερματοφύλακες, πέρα από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Έτσι, από τους 30 αν αφαιρέσουμε Κουτεντάκη, Σαμέρ, Αποστολάκη και Θεοδοσουλάκη, και τους τέσσερις τερματοφύλακες (Μανδά-Χριστογεώργο, Σωτηρίου και Σηφάκη), μένουν 22. Ο αριθμός που επιθυμεί ο κόουτς. Oπότε, γίνεται αντιληπτό ότι αν αποκτηθεί ακόμα ένας χαφ, ίσως υπάρξει κάποια αποχώρηση εξτρέμ ή επιθετικού. Εκτός απροόπτου, αυτό θα αργήσουμε να το μάθουμε.


lineup-1.png#asset:458627

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΟΦΗ «έχτισε» από τον χειμώνα για ένα καλοκαίρι χωρίς γκρίνια

Η αναβάθμιση στα μετόπισθεν και οι αποδείξεις για τους τρεις στόπερ

O OΦΗ ξεκινάει την προετοιμασία με ένα μεγάλο πλεονέκτημα


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.