Χαμός: Οι πανηγυρισμοί, το ξέσπασμα και ο «τρελαμένος» Μπούσης!

SMS
09:10 | 03/02/2022

Τα παραλειπόμενα και οι φωτογραφίες από την ονειρεμένη βραδιά του ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΟ!

Η όλη φάση με το γκολ του «Τσίλια» θύμισε κάτι από Ναμπί με Πλατανιά. Τότε σώθηκε μία χρονιά, το βράδυ της Τετάρτης σώθηκε το γόητρο του ΟΦΗ και η μάχη για τα πλέι οφ. Θα ήταν κρίμα για αυτή την ομάδα να μη πάρει το τρίποντο απέναντι στον Παναθηναϊκό. Θα ήταν κρίμα για την προσπάθεια, για την ανωτερότητά της από τον αντίπαλο, αλλά και για το γεγονός ότι βρέθηκε να χάνει 1-2 από μία ομάδα που είχε κάνει μία τελική και είχε σκοράρει δις.

PANPHOTO4.jpg#asset:368287PANPHOTO5.jpg#asset:368288PANPHOTO6.jpg#asset:368289

Το σφύριγμα της λήξης του Καραντώνη έφερε μίνι φιέστα στον αγωνιστικό χώρο για τη σπουδαία ανατροπή. Είχε προηγηθεί βέβαια ο... χαμός με τον γκολ του Τσιλιανίδη στο 94ο λεπτό. Οι περισσότεροι έτρεξαν να πανηγυρίσουν με το σκόρερ, κάποιοι άλλοι έτρεχαν σαν μικρά παιδιά σε άλλα σημεία του γηπέδου, ξεσπώντας σε πανηγυρισμούς, πάνω στην απόλυτη ονείρωξη. Σχεδόν όλος ο πάγκος του ΟΦΗ μπήκε μέσα, μία τρέλα, η στιγμή που η φλέβα πετάγεται έξω από τον λαιμό.

PANPHOTO1.jpg#asset:368290PANPHOTO2.jpg#asset:368291

Με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, ίδιες εικόνες. Άπαντες αγκαλιασμένοι, ο Μιχάλης Μπούσης μπήκε στο γήπεδο να πανηγυρίσει με τους ποδοσφαιριστές, βρήκε την ευκαιρία να τα πει και με τον Σελίμοβιτς, ήταν τρελαμένος με τη μεγάλη νίκη την οποία έζησε από κοντά.

Κυρίαρχο πρόσωπο φυσικά ο Κοσμάς Τσιλιανίδης. Δεν έχει περάσει και λίγα. Το μεγάλο come back στη δράση έφερε χαμόγελα σε όλους, το γκολ που έκρινε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έφερε την αποθέωση. Το αξίζει και με το παραπάνω. Το αξίζει όλος ο ΟΦΗ που δείχνει την ποιότητα και τις δυνατότητές του σαν ομάδα, το αξίζει όλος ο οργανισμός.

PANPHOTO3.jpg#asset:368292


Ηταν μία νίκη βαθμολογικής σημασίας, ψυχολογίας, γοήτρου, αλλά και ένας θρίαμβος αφιερωμένος στον κόσμο. Τους φιλάθλους που ήταν έξω από το «Γεντί Κουλέ» μέσα στη βροχή και τον αέρα και δεν σταμάτησαν να τραγουδούν ούτε λεπτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 3-2

Οι δηλώσεις του Νιόπλια

Τα highlights της νίκης

Έτσι τους ξέρανε: Δείτε το γκολ του Τσιλιανίδη στο 94'

Η συνομιλία του Μπούση με τον Σελίμοβιτς

Τσιλιανίδης: «Ολοι έχουμε ονειρευτεί ένα τέτοιο γκολ»

Με τον ΠΑΟ έχει άλλη γλύκα... ειδικά έτσι!

Η βαθμολογία

* Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας αποφάσισε σε ένδειξη πένθους για τον χαμό του 19 χρόνου Άλκη στην περιοχή του Χαρίλαου της Θεσσαλονίκης η σημερινή φωτογραφική κάλυψη της αγωνιστικής της SL1 να αποτελείται από ασπρόμαυρες εικόνες χωρίς καμία διάκριση ως προς την χρήση των εικόνων (social media κλπ).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.