O αποψινός αγώνας και το «κεφάλαιο» στόπερ

13:10 | 22/01/2020

Ο ΟΦΗ υποδέχεται σήμερα τον Ολυμπιακό (Live - Capitano.gr, 17.15), ενώ προχωράει τις κινήσεις για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Ο Όμιλος επιστρέφει το απόγευμα στο «Γεντί Κουλέ» και έχει μπροστά του πολύ δύσκολο έργο. Αφενός γιατί φιλοξενεί τον πρωτοπόρο της γενικής κατάταξης και αφετέρου γιατί πάει στο ματς με σημαντικές απουσίες.

Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά για το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου, στοιχείο που σίγουρα κάνει πιο πολύπλοκα τα πράγματα για τους «ασπρόμαυρους».

Οι Τσιλιανίδης, Μάνος, Ναμπί και Σακόρ έχουν μείνει «εκτός», κάτι το οποίο σημαίνει ότι οι «ασπρόμαυροι» χάνουν πολύτιμες μονάδες τους ενόψει της συνάντησης με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ηρακλειώτικος σύλλογος, βέβαια, είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Στη Ν. Σμύρνη, απέναντι στον Πανιώνιο, ο ΟΦΗ νίκησε μετά από καιρό και σε γενικές γραμμές είχε μια πολύ καλή εμφάνιση.

Το ζητούμενο, έτσι, είναι να συνεχίσει ανάλογα και στο παιχνίδι με τους Πειραιώτες. Η δυναμική, βέβαια, του αντιπάλου είναι μεγάλη, αλλά αυτό δε διαφοροποιεί το στόχο του Ομίλου.

Η ψυχολογία είναι αρκετά καλή στις τάξεις των «ασπρόμαυρων» και άπαντες είναι έτοιμοι για να τα δώσουν όλα στη συνάντηση με την ομάδα του Μάρτινς.

Το σύνολο του Σίμου, άλλωστε, είχε βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» και θέλει να το κάνα ξανά, μόνο που αυτή τη φορά θα προσπαθήσει να συνδυάσει εμφάνιση και αποτέλεσμα.

Όσον αφορά στα μεταγραφικά, τώρα, η προτεραιότητα του ΟΦΗ πλέον είναι ο στόπερ. Το «κεφάλαιο» αμυντικό χαφ κλείνει, όπως όλα δείχνουν, με τον Ζοάο Βίκτορ και το επόμενο βήμα είναι και η εύρεση ενός ικανού κεντρικού αμυντικού.

Οι ενέργειες των ιθυνόντων του Ηρακλειώτικου συλλόγου έχουν προχωρήσει και εξετάζονται ορισμένες περιπτώσεις παικτών.

Το πιθανότερο, έτσι, είναι πως δε θ’ αργήσει η στιγμή που θα τελειώσει και αυτό το θέμα. Έχει, βέβαια, ενδιαφέρον να φανεί αν ο Όμιλος προχωρήσει και σε κάποια άλλη προσθήκη.

Οι προτάσεις πέφτουν «βροχή», ενώ ενδεχομένως το τεχνικό επιτελείο να έχει κρίνει πως απαιτείται ενίσχυση και σε άλλη θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο «Γεντί Κουλέ» ο Κωνσταντινίδης

Προσαγωγές οπαδών με το ''καλημέρα''

Μπούσης - Oλυμπιακός: Όπως το 2018

Παίρνει Ζοάο Βίκτορ ο ΟΦΗ

«Πέτυχε διάνα ο ΟΦΗ, ηγέτης ο Ζοάο Βίκτορ»

Ο Βίκτορ και η φιλία - ορόσημο με τον Ριβάλντο

Χωρίς Τσιλιανίδη και Μάνο με Ολυμπιακό

Δεν είναι εποχή για ρίσκα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.