Ένας... άλλος ΟΦΗ κόντρα στον Άρη

16:23 | 11/12/2019

Κάτι παραπάνω από 1 χρόνο μετά, ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Άρη και δεν έχει σχεδόν καμία σχέση με την περσινή ομάδα.

«Πόσο άλλαξες, πόσο άλλαξα», που λέει και το τραγούδι. Το Σάββατο ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Άρη και θα είναι υπερβολή να πούμε ότι θα δούμε έναν άλλον, τελείως διαφορετικό ΟΦΗ, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό ματς.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο ίδιο γήπεδο στο προηγούμενο πρωτάθλημα στις 25 Οκτωβρίου, με τους Θεσσαλονικείς να φεύγουν νικητές με γκολ στις καθυστερήσεις. Από τότε έως σήμερα έχουν μεσολαβήσει ουκ ολίγα τόσο για τον ΟΦΗ όσο και για τον Άρη. Κυρίως, όμως, για τον Όμιλο που είναι πλέον... άλλη ομάδα.

Ας το δούμε στην πράξη αυτό: Η περσινή ενδεκάδα του ΟΦΗ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση αποτελούνταν από τους: Στρέζο, Κυριακίδη, Κομεσίδη, Παπάζογλου, Κοροβέση, Ποτουρίδη, Νάστο, Κουτσιανικούλη, Πλατέλλα, Δεληγιαννίδη, Βουό.

Οι 8 από τους 11 δεν ανήκουν πλέον στο ρόστερ των «μελανόλευκων», ενώ ο ένας εκ των τριών που παρέμειναν στην ομάδα, ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης δεν έχει χρόνο συμμετοχής εφέτος λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε. Οι άλλοι δύο, ο Ανέστης Νάστος και ο Νίκος Κοροβέσης είναι εκ των βασικών της τρέχουσας σεζόν (10 συμμετοχές ο πρώτος, 12 ο δεύτερος, στα 13 ματς του α' γύρου).

Ιδια κατάσταση και στον πάγκο του περσινού αγώνα, αφού από τους 7 ποδοσφαιριστές οι δύο είναι στο εφετινό ρόστερ. Ο λόγος για τον Σωτηρίου και τον Μεγιάδο, ενώ οι Σάσι, Οικονόμου, Μιχόγεβιτς (αυτοί οι τρεις μπήκαν αλλαγή), Αραβίδης και Κοιλιάρας είναι πλέον παρελθόν.

Διαβάστε τι έγινε στην περσινή αναμέτρηση-θρίλερ των δύο ομάδων και δείτε τα γκολ που έκριναν τον τελικό νικητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το «καρδιογράφημα» των γκολ του ΟΦΗ

Ψάχνοντας την «επανάσταση» τους

Ένας γύρος ΟΦΗ: Τα «ασπρόμαυρα» στατιστικά

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.