Ενίσχυση μέσω... Εργοτέλη: Λαμπράκης, Κατσούρι, Μπουτσάκης στα Χανιά!

Betsson Super League 2

Η παρουσία του Γιώργου Βρέντζου στα Χανιά φέρνει εξελίξεις στους ''μπλε'' αλλά και στον Εργοτέλη - διαβάστε το ρεπορτάζ του Capitano.gr

Με γοργό ρυθμό τρέχει τις εξελίξεις στα Χανιά, ο πρώην πρόεδρος του Εργοτέλη και νυν ισχυρός συμπαίκτης του Αντώνη Ροκάκη στην ομάδα των Χανίων, Γιώργος Βρέντζος. Μάλιστα, αρκετές προσθήκες στο αγωνιστικό τμήμα, και όχι μόνο ποδοσφαιριστών, έχουν να κάνουν με την ομάδα του Μαρτινέγκο.

Ο Εργοτέλης θα είναι μια διαφορετική ομάδα στην Γ'Εθνική, αυτό είναι σίγουρο. Ακόμα και οι τελευταίοι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές στο ρόστερ, έψαξαν αλλού την τύχη τους, όπως ο Κόλα με τον ΟΦΙ. Όπως διαφορετική θα είναι και εκείνη των Χανίων, η οποία θα έχει ''άρωμα'' Εργοτέλη.

Θυμίζουμε ότι τον αρχή έκανε ο Χρήστος Μπάτζιος (πρώην αρχηγός του Εργοτέλη), μάλιστα τότε γράφαμε ότι έπονται και άλλοι...

Παρά το γεγονός ότι ο Γιώργος Στειακάκης, είχε ανακοινώσει στην Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη, ότι ο Σταύρος Λαμπράκης θα παραμείνει στην ομάδα και θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος, πληροφορίες τον θέλουν αν έχει πει το ''ναι'' στην πρόταση του Γιώργου Βρέντζου και να αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής στην ομάδα των Χανίων (update: ανακοινώθηκε το διαζύγιο)

Η ''κιτρινόμαυρη'' ενίσχυση όμως δεν σταματάει εκεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, παίκτης των Χανίων πρέπει να θεωρείται και ο Ορέστης Κατσούρι, ένα παιδί από τις ακαδημίες του Εργοτέλη, με τον 24χρονο μπακ να έχει συμφωνήσει σε όλα.

Λίγο διαφορετική η περίπτωση του Γιάννη Μπουτσάκη. Ο ποιοτικός χαφ του Εργοτέλη, ήταν από τους ελάχιστους που είχαν απομείνει στο ρόστερ, από τα βασικά στελέχη, και αυτό γιατί δεσμευόταν με συμβόλαιο με τον Εργοτέλη. Όμως, οι τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα του Μαρτινέγκο άλλαξαν τα δεδομένα, η πρόταση από τα Χανιά είναι επίσης γεγονός, με τον ίδιο να είναι θετικός, όμως ακόμα κάτι δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρο στην περίπτωση του. Ίσως, οι ''κιτρινόμαυρες'' ενισχύσεις να μην σταματήσουν εκεί, για την ομάδα των Χανίων.

Διαβάστε επίσης:

Η «σωτηρία» του Εργοτέλη εξαρτάται από κάποιον που επιθυμεί τον υποβιβασμό του

Eργοτέλης ώρα μηδέν!

Φιάσκο με τους Ιταλούς, αποσύρεται ο Σεβαστάκης

Tον απαξίωσαν, τον «διέλυσαν»!

Εποχή Βρέντζου στα Χανιά - συμφωνία με Μπάτζιο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.