Eπιβεβαίωση: Στη Superleague 2 ο Εργοτέλης, Σάμι... επιτρέποντος!

Betsson Super League 2

Όλα όσα αποφασίστηκαν στην Γενική Συνέλευση - τα χρέη της ΠΑΕ, η υπόσχεση του Μάγκεντ Σάμι, τα αγκάθια των Λεάλ - Γκόγκιτς, η επιβεβαίωση για Capitano.gr και η επόμενη ημέρα

Βγήκε απόφαση για SL2 από την ΓΣ του ερασιτέχνη: Ομοφωνία κατά του Μάγκεντ Σάμι και τις συνεχόμενες αλλαγές στα...λεγόμενα του, παρά τις λίγες φωνές για Γ' Εθνική, η πλειοψηφία αποφάσισε, αφού ενημερώθηκε για τις εξελίξεις, η ομάδα να εξαντλήσει τα περιθώρια για την Superleague 2.

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η Γ.Σ του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, παρουσία του Μανώλη Σεβαστάκη, του Γιώργου Στειακάκη, μελών του Γ.Σ, απλών φίλων και πρώην παραγόντων της ομάδας. Επιβεβαιώθηκαν μέχρι κεραίας τα ρεπορτάζ του Capitano.gr για τις σχέσεις Σεβαστάκη - Σάμι, για το χρέος που έχει πέσει και για την πρόθεση - η οποία τελικά αποφασίστηκε - να αγωνιστεί η ομάδα στην Superleague 2. Με μια προϋπόθεση: Ο Μάγκεντ Σάμι να δώσει περίπου 370.000 (χρέη στο Δημόσιο) στον Ερασιτέχνη μέχρι 22/09 η πρώτη δόση (200.000).

Ο Μανώλης Σεβαστάκης τόνισε στην τοποθέτηση του ότι το χρέος της ΠΑΕ είναι στις 800.000 ευρώ ενώ περίπου άλλα τόσα χρειάζεται η ομάδα για να κατέβει στην Superleague 2. Εμφανίστηκε λάβρος κατά του Μάγκεντ Σάμι, τόνισε ότι η χρηματοδότηση σταμάτησε από τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ μπορεί αρχικά να δεσμεύτηκε για 300.000 ευρώ όμως τελικά το αναίρεσε ενώ επίσης αργότερα είπε ότι ''θα δώσω τα χρήματα αρκεί να μην είσαι εσύ στον Εργοτέλη''

Επίσης, ο Σεβαστάκης στάθηκε στο γεγονός ότι μπήκε στην ΠΑΕ χωρίς να γνωρίζει αν έχει χρέη, αναφέρθηκε στους ποδοσφαιριστές που χάρισαν χρήματα και στο ότι κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να μειωθεί το χρέος. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην παραίτηση Τουτζάρη, ο οποίος έμεινε μέχρι και σήμερα ''αλλιώς δεν θα υπήρχε ΠΑΕ'', όπως τόνισε.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιώργος Στειακάκης τόνισε στην εισαγωγική τοποθέτηση ότι θα γίνουν τις επόμενες ώρες τα απαραίτητα συμβόλαια ώστε η ΠΑΕ να συμμετάσχει στην Super League 2, ενώ δικαίωσε το Capitano.gr για τα μεγάλα «αγκάθια» της ΠΑΕ που είναι οι οφειλές προς την ΕΠΟ και σε Λεάλ-Γκόγκιτς.

Επίσης, ο Γιώργος Στειακάκης άφησε ξανά αιχμές προς τον Μάγκεντ Σάμι, χαρακτηρίζοντας τον ''δύσκολο άνθρωπο'' ενώ όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, αν η ομάδα καταφέρει και κατέβει στην Superleague 2, προπονητής θα είναι ο Μάνος Σουτζής, με τεχνικό διευθυντή τον Σταύρο Λαμπράκη.

Συμπέρασμα: Αν ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας δεν είναι και αυτή την φορά συνεπής, τότε ο Εργοτέλης θα υποβιβαστεί στη Γ' Εθνική, αν γίνει το αντίθετο ότι ο Εργοτέλης - προσδοκώντας και χρήματα από το στοίχημα, θα κατέβει κανονικά στη Superleague 2.

Διαβάστε επίσης:

Eργοτέλης ώρα μηδέν!

Φιάσκο με τους Ιταλούς, αποσύρεται ο Σεβαστάκης

Προς Superleague 2 ο Εργοτέλης, στον Ερασιτέχνη οι μετοχές του Σάμι!

Φιάσκο με τους Ιταλούς, αποσύρεται ο Σεβαστάκης

«Έκτακτη Γ.Σ στον Ερασιτέχνη Εργοτέλη για τη λήψη αποφάσεων για την επόμενη μέρα»

O Eργοτέλης, το «κούρεμα» και η δήλωση συμμετοχής

Τον οδήγησαν στον «γκρεμό»: Ολοταχώς προς υποβιβασμό ο Εργοτέλης!

Στον Ιωνικό ο Κοκκίνης - ποσοστό μεταπώλησης ο Εργοτέλης!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.