Φιάσκο με τους Ιταλούς, αποσύρεται ο Σεβαστάκης

19:45 | 08/09/2022

Απογοητευτική τροπή παίρνει η κατάσταση στον Εργοτέλη με δυσάρεστες εξελίξεις.

Με μήνυμά του ο Μανώλης Σεβαστάκης ενημέρωσε για την απόσυρση του ενδιαφέροντος των Ιταλών επενδυτών, αλλά και για τη δική του απόφαση να αποσυρθεί από τον Εργοτέλη

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Φίλες και φίλοι του Εργοτέλη... Σε συνέχεια όσον σας είχα αναφέρει τις προηγούμενες ημέρες σε ανάρτηση μου και αναγνωρίζοντας την αγωνία σας, αισθάνομαι την υποχρέωση να σας ενημερώσω σχετικά με τις εξελίξεις που αφορούν την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της αγαπημένης μας ομάδας.

Δυστυχώς οι υποψήφιοι επενδυτές παρα την προσπάθεια που κατέβαλαν δεν καταφέραν τελικά μέσα στο χρονικό περιθώριο που τους είχαμε θέσει να ξεπεράσουν τα γραφειοκρατικά εμπόδια. (Παρακάτω επισυνάπτω και το σχετικό μήνυμα) Μετά λοιπόν και αυτή την εξέλιξη και την πίεση του χρόνου, υπήρξε έκτακτη συνάντηση με την διοίκηση του Ερασιτέχνη για την ύστατη προσπάθεια. Οι πρώτες κινήσεις έχουν γίνει και θα συνεχιστούν σε εξαιρετικά έντονους ρυθμούς μέσα στο Σαββατοκύριακο. H πίεση και το αγχος μας μεγάλο και η αγαπη μας για τον Εργοτέλη τεράστια…. Τόσο τεράστια, που εγώ προσωπικά δεν κατάλαβα, σε πόσο μεγάλο αρνητικό βαθμό έχει επηρεαστεί η προσωπική μου ζωή.

Οι προσπάθειες μου να βοηθήσω είναι πλέον αμέτρητες και δυστυχώς πάντα άκαρπες. Νιώθω κουρασμένος, εξαντλημένος και απογοητευμένος. Γι´αυτό και πήρα την απόφαση να αποσυρθώ από την ενεργή μου δράση στον Εργοτελη. Αυτό που μου μένει να κάνω από εδώ, τον προσωπικό μου λογαριασμό, είναι να ζητήσω συγνώμη από όσους στεναχώρησα και απογοήτευσα, δεν ήξερα…πίστευα και έλπιζα κι εγώ. Αλλά και να ευχαριστήσω όλους όσους πίστεψαν στην προσπάθεια μου, που ήταν δίπλα μου μέχρι το τέλος, που με εμπιστεύτηκαν και δεν μου γύρισαν την πλάτη.

Μακάρι να είχαν έρθει αλλιώς τα πράγματα. Μακάρι να μπορούσα απόψε να ανακοινώσω ότι έκλεισε κάποια συμφωνία και ότι συνεχίζουμε δυναμικά… Κρίμα!

Παραδίνω λοιπόν την σκυτάλη στον Κύριο Μαγκετ Σαμι, ίσως να είναι καλύτερα ετσι! Ευχαριστώ!»

gfdseeee.jpg#asset:406712

Διαβάστε επίσης:

«Έκτακτη Γ.Σ στον Ερασιτέχνη Εργοτέλη για τη λήψη αποφάσεων για την επόμενη μέρα»

O Eργοτέλης, το «κούρεμα» και η δήλωση συμμετοχής

Τον οδήγησαν στον «γκρεμό»: Ολοταχώς προς υποβιβασμό ο Εργοτέλης!

Στον Ιωνικό ο Κοκκίνης - ποσοστό μεταπώλησης ο Εργοτέλης!

Τέλος και επίσημα ο Κοκκίνης με ποσοστό μεταπώλησης 30%

«Τελειώνει» από τον Εργοτέλη ο Σάμι, παραχωρεί τις μετοχές της ΠΑΕ!

«Κεραυνοί» Στειακάκη προς Σάμι και άνοιγμα προς Γιώργο Βρέντζο

O άφαντος Σάμι φέρνει εκνευρισμό και... έκτακτο Συμβούλιο στον Ερασιτέχνη!

ΠΑΕ Εργοτέλης: Η οικονομική «κατάρρευση» μέσα σε 5 χρόνια!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.