Μπουτσάκης: Ο αρχηγός του Εργοτέλη παραμένει «αιχμάλωτος»

SMS

Ο εκ των αρχηγών του Εργοτέλη περιμένει τις διοικητικές εξελίξεις στην κρητική ομάδα

Όλα αυτά που έγιναν την περασμένη Παρασκευή στα ''κιτρινόμαυρα'' social media δεν θα τα σχολιάσω, νομίζω ότι ήταν άτυχες στιγμές συσσωρευμένης πίεσης και μένω εκεί. Αντίθετα, παρέμβαση έκανε ο Μανόλης Σεβαστάκης, ο οποίος μετά τις ''κραυγές'', τοποθετήθηκε για πρώτη φορά και έβαλε τα πράγματα σε μια σειρά. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, όλα αυτά δεν αναιρούν ότι ο Εργοτέλης παραμένει σε αδιέξοδο και όλα αυτά που γράφουμε εδώ καιρό, με τις ευθύνες να πέφτουν στα γνωστά - δύο - πρόσωπα, σε μεγαλύτερο βαθμό.

Μέσα σε όλη αυτή την αβεβαιότητα, όπως είναι λογικό, τα διαβάζεται κάθε μέρα, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη έχουν αποχωρήσει. Όλοι εκείνοι που έμεναν ελεύθεροι επέλεξαν να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους, αρκετοί από αυτούς που το συμβόλαιο τους έληγε το 2023 (βλ. Κοκκίνης), ενώ παραμένουν μέχρι τώρα κυρίως νεαροί ποδοσφαιριστές. Συνολικά έχουν φύγει όλοι οι βασικοί ποδοσφαιριστές της τελευταίας διετίας, πρακτικά περιμένουν τις εξελίξεις μόνο οι Γιάννης Μπουτσάκης και ο Ορέστης Κατσούρι.

Ξεχωριστή η περίπτωση του, εκ των αρχηγών Γιάννη Μπουτσάκη. Ο 28χρονος χαφ έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τον Εργοτέλη, δεν είχε δικαίωμα προσφυγής όπως αρκετοί άλλοι, παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις χωρίς να μπορεί να ''παρέμβει'', χωρίς ο Εργοτέλης να του οφείλει τίποτα, οπότε δεν έχει δικαίωμα να αντιδράσει. Ο Εργοτέλης ζητάει χρήματα από ομάδες για να τον αποδεσμεύσει και το σηριαλ συνεχίζεται... Ο ίδιος παραμένει στη Ρόδο για το φανταρικό, βλέπει τις εξελίξεις και πρακτικά παραμένει ''αιχμάλωτος'' της ομάδας που υπηρετεί τα τελευταία 5 χρόνια. Έχουμε φτάσει τέλος Ιουλίου, με τον έμπειρο χαφ να παραμένει στον ''αέρα'' χωρίς να έχει ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι. Ένας αθλητής που έχει τιμήσει την φανέλα και άξιζε και αξίζει καλύτερης αντιμετώπισης, άλλωστε αυτό το αναγνωρίζουν όλοι στο Μαρτινέγκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παρέμβαση Σεβαστάκη: «Λίγες μέρες υπομονή για το μέλλον του Εργοτέλη»

Τον οδήγησαν στον «γκρεμό»: Ολοταχώς προς υποβιβασμό ο Εργοτέλης!

Στον Ιωνικό ο Κοκκίνης - ποσοστό μεταπώλησης ο Εργοτέλης!

Τέλος και επίσημα ο Κοκκίνης με ποσοστό μεταπώλησης 30%

Εργοτέλης: Αυτοί που αποχωρούν, εκείνοι που μένουν και οι «φευγάτοι»

«Τελειώνει» από τον Εργοτέλη ο Σάμι, παραχωρεί τις μετοχές της ΠΑΕ!

«Κεραυνοί» Στειακάκη προς Σάμι και άνοιγμα προς Γιώργο Βρέντζο

O άφαντος Σάμι φέρνει εκνευρισμό και... έκτακτο Συμβούλιο στον Ερασιτέχνη!

ΠΑΕ Εργοτέλης: Η οικονομική «κατάρρευση» μέσα σε 5 χρόνια!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.