Η «σωτηρία» του Εργοτέλη εξαρτάται από κάποιον που επιθυμεί τον υποβιβασμό του

Απόψεις

Ο Εργοτέλης εξαρτάται από τις πράξεις ενός ιδιοκτήτη, ο οποίος δεδομένα θέλει την πτώχευση της ΠΑΕ - γράφει ο Γιάννης Χαμαλάκης

Όσα αποφασίστηκαν στη Γενική Συνέλευση, τα διαβάσατε χθες το βράδυ. Στην πραγματικότητα, όσοι ενημερώνεστε μέσα από το Capitano.gr, έχετε αντιληφθεί το τι συμβαίνει διοικητικά στο σωματείο, τους τελευταίους μήνες.

Δεν μάθαμε χθες (Τετάρτη) για τις... παλινωδίες και την αφερεγγυότητα στις πράξεις και τα λεγόμενα του Σάμι. Εκείνοι που έπαιρναν τις αποφάσεις τα τελευταία χρόνια και ήταν κοντά στην ΠΑΕ, γνώριζαν, και φτάσαμε στις 15 Σεπτεμβρίου, ο Εργοτέλης να εξαρτάται από έναν άνθρωπο που δεν θέλει να ασχοληθεί άλλο με την ομάδα και επιθυμεί την πτώχευση της σαν ΠΑΕ.

Δεν ξέρω κατά πόσο πρέπει να είναι αισιόδοξοι οι φίλοι της ομάδας μετά και τα όσα πληροφορήθηκαν χθες, για όσους δεν τα γνώριζαν ή αμφισβητούσαν τα δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα. Επίσης, δεν ξέρω πόσοι από αυτούς πιστεύουν ότι ο Σάμι θα είναι συνεπής αυτή τη φορά και θα καταβάλει τις 200.000 ευρώ, σαν πρώτη δόση από τα συνολικά 370.000 ευρώ που έχει υποσχεθεί να αναλάβει (χρέη δημοσίου), ώστε να παραχωρήσει τις μετοχές στον Ερασιτέχνη.

Δυστυχώς, ο Εργοτέλης - αναγκαστικά - ''κρέμεται'' από τις προθέσεις ενός αμφιλεγόμενου Αιγύπτιου επιχειρηματία, ο οποίος έχει αποδείξει κυρίως τον τελευταίο χρόνο ότι δεν επιθυμεί την εμπλοκή του στην κρητική ομάδα.

Ο σχεδιασμός της ομάδας είναι το πιο εύκολο και λόγω των χαμηλών απαιτήσεων την δεδομένη στιγμή. Λύσεις εσωτερικά (Σουτζής - Λαμπράκης), παιδιά από τις ακαδημίες και 12 δανεικοί που ήδη είναι κλεισμένοι, όπως έχουμε γράψει. Έτσι θα κινηθεί ο Εργοτέλης είτε αγωνιστεί στη Superleague 2, είτε στη Γ' Εθνική.

Τα χρέη και το μπάτζετ της επόμενης περιόδου είναι δεδομένα ''ασήκωτα'', τα έσοδα από στοίχημα, χορηγίες, κράτος εμπεριέχουν μεγάλη αβεβαιότητα, όμως η θέληση των ανθρώπων του Εργοτέλη να το πάνε μέχρι τέλους για να κατέβει η ομάδα Superleague 2.

Ένα οξύμωρο, λοιπόν, αντί υστερόγραφου: Η «σωτηρία» του Εργοτέλη (παραμονή στη Superleague 2), εξαρτάται από έναν αμφιλεγόμενο επιχειρηματία που επιθυμεί τον υποβιβασμό του (πτώχευση).

Διαβάστε επίσης:

Eργοτέλης ώρα μηδέν!

Φιάσκο με τους Ιταλούς, αποσύρεται ο Σεβαστάκης

Προς Superleague 2 ο Εργοτέλης, στον Ερασιτέχνη οι μετοχές του Σάμι!

Φιάσκο με τους Ιταλούς, αποσύρεται ο Σεβαστάκης

«Έκτακτη Γ.Σ στον Ερασιτέχνη Εργοτέλη για τη λήψη αποφάσεων για την επόμενη μέρα»

O Eργοτέλης, το «κούρεμα» και η δήλωση συμμετοχής

Τον οδήγησαν στον «γκρεμό»: Ολοταχώς προς υποβιβασμό ο Εργοτέλης!

Στον Ιωνικό ο Κοκκίνης - ποσοστό μεταπώλησης ο Εργοτέλης!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.