Φελίπε ήταν και πάει... ώρα για το plan B

Απόψεις

Κίνηση τακτικής ή ενεργοποίηση του plan B; Όπως και να 'χει, ο ΟΦΗ ορθώς βάζει στην άκρη την περίπτωση Φελίπε.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες εξηγούσαμε γιατί είναι καλό για τον ΟΦΗ να ξεχάσει τους Φελίπε και Λάμπρου και να προχωρήσει μπροστά. Το Σάββατο έγινε γνωστό πως ο ΟΦΗ αποσύρεται από την υπόθεση του Βραζιλιάνου φορ και πάει για άλλα.

Παρά το γεγονός ότι η εξέλιξη αυτή φέρνει τη σχετική απογοήτευση αφού ο ΟΦΗ είχε βρει στο πρόσωπο του Φελίπε τον ιδανικό φορ και θα ήταν εξίσου ιδανικό να μπορούσε να τον κρατήσει, φαίνεται τελικά πως είναι η καλύτερη απόφαση που θα μπορούσε να πάρει τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Οι επικεφαλής είχαν τη διάθεση να περιμένουν... όσο δεν πάει τον Βραζιλιάνο, αλλά φαίνεται ότι δεν είδαν προοπτική και αποφάσισαν να προχωρήσουν στο plan B. Ποιο είναι αυτό; Πάει στην άκρη η περίπτωση του Λουίζ Φελίπε και εξετάζονται οι εναλλακτικές ώστε να τελειώσει το συντομότερο το θέμα του φορ.

Εκτός, βέβαια, αν όλο αυτό είναι κίνηση τακτικής από πλευράς Κρητικής ΠΑΕ. Εκτός αν πιστεύουν πως έτσι μπορεί η ζυγαριά να γείρει προς την πλευρά τους και να έρθει η ανατροπή. Είθισται να γίνονται αυτά στις διαπραγματεύσεις. Τούτη τη στιγμή, όμως, δεν μπορεί να διαπιστωθεί αν ο Όμιλος κρύβει κάτι άλλο από πίσω με την απόφασή του να αποσυρθεί από τον Φελίπε οπότε πάμε με το δεδομένο που είναι ότι αναζητείται ο επόμενος επιθετικός.

Κι εδώ είναι εξίσου δύσκολο το θέμα. Ο κόσμος είχε την υπομονή να περιμένει για τον Φελίπε τώρα όμως που άλλαξαν τα πράγματα υπάρχει μία γενικότερη απαίτηση να βρεθεί τουλάχιστον ισάξιός του. Ναι, δεν είναι εύκολο, όπως δεν είναι εύκολη καμία μεταγραφή. Και ο Φελίπε ήταν κάτι το ξεχωριστό, φάνηκε και στο γήπεδο, παρά το γεγονός πως δεν είχε έρθει με το σούπερ ντούπερ βιογραφικό ούτε τα νούμερά του τελευταία ήταν τόσο εντυπωσιακά. Ήταν όμως ένας κανονικός φορ που είχε λύσει το επιθετικό πρόβλημα του ΟΦΗ.

Τώρα no Φελίπε no party. Ο ΟΦΗ ενεργοποιεί το επόμενο πλάνο και πάει γι' άλλα. Απόφαση λογική και αποφυγή ρίσκου με τη μακρά αναμονή. Mεγάλη η απώλειά του, αλλά είναι στο χέρι των ανθρώπων που τρέχουν τις μεταγραφές να βρεθεί ένας παίκτης που δεν θα είναι ούτε Καστάνιος ούτε Γιάννου. Θα είναι ένας κανονικός επιθετικός, θα είναι ό,τι άφησε πίσω του φεύγοντας ο Φιγκεϊρέντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υπάρχει plan B στον ΟΦΗ;

Γι' αυτό δεν ανησυχεί και δεν βιάζεται ο Νιόπλιας

Η ηρεμία του Νιόπλια και η αναγκαστική αναμονή του ΟΦΗ

Τέλος ο Φελίπε για τον ΟΦΗ!

Κι όμως, ο ΟΦΗ έχει κάνει ήδη τις πρώτες «μεταγραφές»

Φελίπε - Λάμπρου: Ας τους ξεχάσει ο ΟΦΗ

Κάντε καμιά μεταγραφή!


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.