Για το πρώτο βήμα ο ΟΦΗ

10:29 | 20/03/2021

Ο Όμιλος κοντράρεται εκτός έδρας με τον Βόλο (17.15, Capitano.gr) και θέλει να ξεκινήσει θετικά την παρουσία του στα πλέι άουτ.

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον ΟΦΗ... Η τραγική πορεία του ηρακλειώτικου συλλόγου μέσα στο 2021 τον έριξε αρκετά χαμηλά και ξεκινάει από την προτελευταία θέση την προσπάθεια του στο μίνι πρωτάθλημα παραμονής.

Το αγωνιστικό πρόσωπο των "ασπρόμαυρων" προκαλεί τεράστιο προβληματισμό και ανησυχία, καθώς εύκολα κατανοεί κάποιος ότι πρέπει ν' αλλάξουν άμεσα εικόνα για ν' αποφύγουν τον υποβιβασμό, αλλά και τα ψυχοφθόρα μπαράζ.

Η... αποχή από τις νίκες για συνολικά 11 αγωνιστικές και οι 10 σερί ήττες, έχουν φέρει στα... σκοινιά την ομάδα του Νιόπλια, η οποία δεν μπορεί φυσικά να αισθάνεται άνετα, όσον αφορά στην σωτηρία.

Ο ΟΦΗ γενικότερα δεν εμπνέει σιγουριά, ωστόσο οφείλει από την πρεμιέρα κιόλας τον πλέι άουτ να οδηγήσει τα πράγματα σε μια καλύτερη κατεύθυνση και ν' αποδείξει πως δεν είναι διατεθειμένος για... περιπέτειες.

Απέναντι του, βέβαια, θα βρει ένα δυνατό αντίπαλο, ο οποίος μπαίνει στη σειρά από θέση ισχύος. Είναι έβδομος, έχει συγκεντρώσει 33 βαθμούς και ουσιαστικά παίζει χωρίς άγχος για λόγους γοήτρου.

Το συγκρότημα του Λόπεθ έχει κατά ένα μεγάλο ποσοστό εξασφαλίσει την παραμονή πριν καν αγωνιστεί, σε αντίθεση με τον Όμιλο, που θέλει να κάνει το πρώτο βήμα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Όλο αυτόν τον καιρό, άλλωστε, ψάχνει τρόπο για να... γυρίσει τον διακόπτη και να ξεφύγει επιτέλους από το αδιέξοδο, στο οποίο έχει περιέλθει και τον έχει εγκλωβίσει εδώ και 2.5 μήνες.

Το απόγευμα, έτσι, θα επιχειρήσει να το... αλλάξει και να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ανάκαμψης. Ο βαθμός ή οι βαθμοί, μάλιστα, είναι δεδομένο ότι θα βοηθήσουν σημαντικά και στο κομμάτι της ψυχολογίας ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων.

Ο 56χρονος τεχνικός, πάντως, έχει μειωμένες επιλογές, όσον αφορά στον καταρτισμό των πλάνων του. Και αυτό γιατί δεν μπορεί να συμπεριλάβει στα σχέδια του για το ματς τους Βαζ, Σελίμοβιτς, Νέιρα, ντε Γκουζμάν, Γιάννου, Γιαννούλη, Σωτηρίου, Τσιλιανίδη, Ναμπί και Σολίς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το καλό και το κακό με τον ΟΦΗ

Πλέι άουτ: Ολόκληρο το πρόγραμμα του ΟΦΗ

Βόλος-ΟΦΗ: Η ημερομηνία και η ώρα της πρεμιέρας

Γιατί οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του ΟΦΗ

Τι συμβαίνει με Τσιλιανίδη

Κανένα θέμα με το μόσχευμα του Τσιλιανίδη

Η παραμονή ξεκινάει από την άμυνα

Μανόλης Γρηγοράκης: Μη ρωτάς θα νικήσουμε, θα νικηθούμε; Πολέμα!

Νιόπλιας: «Στον Βόλο πάνε οι σημαντικοί»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.