Η μεγάλη ανάγκη για δύο εξτρέμ!

09:12 | 26/08/2021

Το βάρος πλέον πέφτει στην ενίσχυση στα «φτερά» του ΟΦΗ με την πώληση Σαρδινέρο να αλλάζει τα δεδομένα.

Πλησιάζουμε στο 90' της μεταγραφικής περιόδου, λίγες μέρες έμειναν πριν την ολοκλήρωσή της και ο ΟΦΗ τρέχει για τις τελευταίες προσθήκες, οι οποίες έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα είναι και οι πιο σημαντικές.

Με την απόκτηση του Ντουρμισάι ο Όμιλος τελείωσε με τους επιθετικούς και πάει για ενίσχυση στα εξτρέμ εκεί που παρουσιάζεται η μεγαλύτερη ανάγκη. Στάρτζεον και Σαρδινέρο αποτελούν παρελθόν για την κρητική ομάδα, η οποία καλείται να βρει άμεσα τους αντικαταστάτες.

Δεδομένα ο ΟΦΗ πήγαινε για ένα εξτρέμ μετά την πώληση του Στάρτζεον, αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον Σαρδινέρο γεννάται η ανάγκη για ακόμη έναν. Μένει να δούμε αν η κρητική ομάδα θα πάει σε δύο μεταγραφές, αν και αυτή είναι η γενικότερη αίσθηση.

Δεν είναι μόνο τα κενά που άφησαν οι δύο παίκτες, είναι και η ανάγκη που έχει ο ΟΦΗ για τις συγκεκριμένες θέσεις. Παραμένει αδύναμος στα «φτερά», έχει φανεί στα έως τώρα φιλικά παιχνίδια, οπότε το βάρος πέφτει εκεί,

Υπό ιδανικές συνθήκες ο ΟΦΗ θα πήγαινε και για ένα αριστερό μπακ -ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με την περίπτωση Κοροβέση- αλλά αυτό δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα. Ο χρόνος είναι η αλήθεια πως τρέχει και οι επικεφαλής πρέπει να κλείσουν άμεσα τις εκκρεμότητες ώστε να συμπληρωθεί το ρόστερ και η κρητική ομάδα να είναι ενισχυμένη σε όλες τις θέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οριστικό: Στην Περθ Γκλόρι ο Σαρδινέρο!

Ντουρμισάι: Ο ρατσισμός, η πείνα, οι τρύπες από τις σφαίρες

Nτουρμισάι: Ο «δήμιος» του ΟΦΗ που θέλει να γίνει ο φορ της υπέρβασης!


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.