«Δουλεμένο στην προπόνηση»

14:16 | 18/07/2019

Ο απεσταλμένος του Capitano.gr στην Ολλανδία, Δημήτρης Πιτσουλάκης εξηγεί τη σημασία του γκολ στο φιλικό του ΟΦΗ με την Άντερλεχτ

Μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής, ο Σεμέντο παίζει το ένα - δύο με τον Σασί, ο Τυνήσιος επιθετικός κάνει κίνηση προς την εστία, ο Ολλανδός βρίσκει με ωραία κάθετη τον Φερέιρα, στην πλάτη του αμυντικού της Άντερλεχτ, και εκείνος με παράλληλη μπαλιά βρήκε τον Σακόρ στο δεύτερο δοκάρι ο οποίος ολοκλήρωσε με γκολ την όμορφη προσπάθεια. Αυτό ήταν το γκολ που έκρινε την φιλική αναμέτρηση ΟΦΗ - Άντερλεχτ

Το γκολ του Σακόρ είχε περισσότερη σημασία όχι επειδή χάρισε τη νίκη γοήτρου στον Όμιλο, αλλά επειδή ήταν βγαλμένο από το πρόγραμμα που έκαναν μία ημέρα νωρίτερα.

Μία από τις ασκήσεις που έκανε το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου περιελάμβανε ακριβώς τις κινήσεις που ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων» στη φάση του 42’.

Πάσες με τη μία, εναλλαγές θέσεων και τελείωμα, έπειτα από σέντρα από τα πλάγια. Είναι, έτσι, σπουδαίο οι παίκτες του ηρακλειώτικου συλλόγου ν’ αφομοιώνουν στο ύψιστο βαθμό τα όσα τους ζητάει στις προπονήσεις το τεχνικό επιτελείο. 

Το συγκεκριμένο γεγονός, επομένως, αποτελεί ακόμη μία απόδειξη ότι τα πράγματα στην προετοιμασία πηγαίνουν πάρα πολύ καλά και ο ΟΦΗ βελτιώνεται καθημερινά. 

Και είναι, επίσης, σπουδαίο που το τέρμα αυτό επιτεύχθηκε κόντρα ακόμη και στα... δεύτερα της Άντερλεχτ. 

Η βελγική ομάδα, πέρα από το όνομα και τη φήμη, είναι ένα σύνολο, το οποίο ουσιαστικά έχει τον τρόπο παιχνιδιού, που θέλει ν' αποκτήσει ο ΟΦΗ. 

Παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και κατοχής το σύνολο του Σίμου σε σημαντικό κομμάτι του αγώνα δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να το κάνει. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Aποθεραπεία και... πισίνα την τελευταία ημέρα στο Άπελντορν

Ο Σακόρ ομορφαίνει το παιχνίδι του ΟΦΗ

Αυτά κρατάει από το φιλικό με την Άντερλεχτ

Άντερλεχτ-ΟΦΗ 0-1

Δείτε το live του φιλικού

Φωτογραφήθηκε με τον Κομπανί ο Φερέιρα

Δείτε φωτογραφίες από το φιλικό

Αισιόδοξος ο Σϊμος

Η φωτογραφία του Νοικοκυράκη με τον Κομπανί

Δείτε την άφιξη του ΟΦΗ στο Βέλγιο

Οι μικροί του ΟΦΗ... τα δίνουν όλα

Ανεβαίνει και θυμίζει τα παλιά ο Μάνος

Οι κολλητοί Φερέιρα-Βαζ

Το οργανόγραμμα του ΟΦΗ: Ιδού η νέα εποχή

Όλα τα νέα από την προετοιμασία του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.