Ήρθε… έτοιμος ο Βέρα

SMS
18:26 | 01/02/2019

Ο Χάιμε Βέρα απέφυγε τα πολλά λόγια και έδειξε από το… αεροδρόμιο πως έχει μπει στο κλίμα.

Ο Χιλιανός τεχνικός του ΟΦΗ έφτασε το μεσημέρι στο Ηράκλειο και είναι πανέτοιμος να ξεκινήσει τη δουλειά στον Όμιλο. Ο έμπειρος προπονητής κατά την άφιξη του είπε λίγα, αλλά ουσιαστικά φάνηκε πως έχει πλήρη εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί και έχει μπει άμεσα στο «πνεύμα» ως προς τη σοβαρότητα της αποστολής που αναλαμβάνει.

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος και αύριο θα πούμε περισσότερα. Έχουμε δουλειά.. . Δεν γνωρίζω αν θα είμαι στον πάγκο την Κυριακή, δεν είδα το παιχνίδι με τον Ατρόμητο», ήταν τα λόγια του.

Ο παλαίμαχος άσος των «ασπρόμαυρων» είναι έτοιμος για… δράση, γνωρίζει πως το έργο του δεν είναι εύκολο, όμως από την πρώτη στιγμή φαίνεται αποφασισμένος να βγάλει μαζί με τους συνεργάτες του την ομάδα της καρδιάς του από τη δύσκολη θέση.

Η παραμικρή λεπτομέρεια έχει σημασία για τον Βέρα και το επιτελείο του και αυτό φάνηκε από το γεγονός πως μετέφεραν μια ώρα νωρίτερα (11.00) την αυριανή παρουσίαση τους, καθώς ήθελαν να ξεκινήσει η προπόνηση στις 12 το μεσημέρι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο Ηράκλειο ο Βέρα, μαζί του ο Φερέιρα

Ποιος είναι ο Φελίπε Φερέιρα που έρχεται στον ΟΦΗ

Ο Βέρα φέρνει και... μεταγραφή στον ΟΦΗ

Περιμένοντας τον Χάιμε...

Βέρα στο δεξί!

Ο Βέρα, η Κρήτη και ο λάτιν ΟΦΗ

Οριστικό: Το Σάββατο η παρουσίαση των Βέρα - Ίσις


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.