Κανένας Γκαγέγος δεν μπορεί να παίζει με το brand του ΟΦΗ!

08:30 | 29/12/2021

Η ιστορία με το Φελίπε Γκαγέγος και το υποτιθέμενο πρόβλημα με τη σύζυγο του που δεν μπορεί να μείνει στην Κρήτη και στην Ελλάδα, έχει αναστατώσει τον ΟΦΗ και απειλεί να τινάξει τα ήρεμα νερά της ομάδας, που ανέφελα μέχρι αυτό το περιστατικό βίωνε ένα εντυπωσιακό πρώτο γύρο στα υψηλά δώματα της βαθμολογίας.

Γράφει ο Δημήτρης Καρυωτάκης


Περίμενα, είναι αλήθεια την θέση της ομάδας, για να τοποθετηθώ πάνω σε ένα πρόβλημα που φαίνεται πως θα χει πολλά επεισόδια ακόμα μέχρι να τελειώσει. Με τις διαρροές της ΠΑΕ που κάνουν λόγο για προτάσεις που έχουν απορριφθεί, επιβεβαιώνεται το πρόβλημα αλλά και η στάση του ΟΦΗ απέναντι στη διαχείριση του. Για να πάρουμε λοιπόν τα πράγματα με τη σειρά.

Ο Γκαγέγος έρχεται (ξανά) στην Ευρώπη στις αρχές του καλοκαιριού και με τις εμφανίσεις που κάνει με τον ΟΦΗ ανακάμπτει στο χρηματιστηριακό χάρτη του ποδοσφαίρου και γίνεται ξανά… viral για να χρησιμοποιήσουμε μια λέξη του συρμού. Το όνομα του γίνεται hot και αίφνης λίγες μέρες πριν την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου ανακαλύπτει πρόβλημα οικογενειακό που τον αναγκάζει, λέει, να ζητήσει μεταγραφή ή τέλος πάντων να επιστρέψει πίσω στη χώρα του. Εγώ μπορώ να κατανοήσω πως ένα πρόβλημα οικογενειακής φύσεως μπορεί να προκύψει στην αρχή μιας μετακόμισης σε μια ξένη χώρα, αλλά όχι 6 μήνες μετά και ιδίως όχι κοντά στην έναρξη μιας μεταγραφικής περιόδου! Επίσης πότε πρόλαβε να γίνει γνωστό το πρόβλημα, πότε προέκυψαν όχι μια, αλλά περισσότερες από μια μεταγραφικές προτάσεις, δείχνει ετοιμότητα, σχέδιο και εφαρμογή του. Προφανώς όλα αυτά μαζί και στο συγκεκριμένο χρόνο δείχνουν καλά σχεδιασμένη προσπάθεια από τον παίκτη και το μάνατζερ του να πατήσουν πάνω στο εφεύρημα του οικογενειακού προβλήματος και να πάρουν… κοψοχρονιά το δελτίο πίσω αφήνοντας στα κρύα του λουτρού την ομάδα! Άρα ο παίκτης δείχνει να έχει μεθοδεύσει την «απόδραση» από τον ΟΦΗ, αθετώντας συμφωνίες και προσδοκώντας το μεγαλύτερο κέρδος για την πάρτη του. Ή όπως έλεγε και μια ψυχή παλιά στον ΟΦΗ… γράψε γουρούνι ψόφησε!

Ο παίκτης είναι ήδη ξένο σώμα στην ομάδα, οδηγώντας την (τεχνητή) κρίση στα άκρα και ο ΟΦΗ ή θα πρέπει να αναζητήσει άλλη λύση ή να πορευτεί με το υπάρχον υλικό, καθώς δεν είναι εύκολο ειδικά αυτή την περίοδο να βρει τέτοιας ποιότητας παίκτη στη συγκεκριμένη θέση. Βέβαια θα μπορούσε να βρεθεί μια μεσοβέζικη λύση και να παραμείνει ως το καλοκαίρι και τότε να φύγει με μια διαδικασία που δεν θα μάτωνε κανέναν!

Όμως αυτό πραγματικά δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι και τι περιθώρια υπάρχουν ώστε να μην βγουν ζημιωμένες και οι δυο πλευρές. Από την άλλη ο ΟΦΗ δεν είναι και δεν μπορεί να γίνει…Κολοπετινίτσα! Κανένας Γκαγέγος δεν μπορεί να παίζει με το όνομα, την ιστορία και τον προγραμματισμό της ομάδας. Κανένας δεν είναι υπεράνω του brand που λέγεται ΟΦΗ και να γίνεται έρμαιο της πονηράδας τέτοιων τύπων που είδαν φως και μπήκαν στην οικογένεια του και αίφνης αποφάσισαν, ερήμην της ομάδας, να της κλείνουν το διακόπτη.

Η ομάδα έχει διοίκηση και μάλιστα στιβαρή και κανείς δεν μπορεί να παίζει με την τύχη της, είτε λέγεται Γκαγέγος είτε… Μέσι. Ή ο παίκτης θα φέρει μια πρόταση, όση προβλέπει η ρήτρα του( όταν υπέγραφε δεν ήξερε πως δεν μπορεί να πάρει το καπελάκι του και να φύγει; Θα μπορούσε αυτό να το έκανε στο Μεξικό ή στη Χιλή χωρίς συνέπειες ή θα κάτσει να παίξει ως το καλοκαίρι όπως θα έκανε κάθε ΤΙΜΙΟΣ επαγγελματίας και μετά θα έφευγε ή θα πρέπει να… ξεχάσει το ποδόσφαιρο ως το Μάιο!

Πρέπει κάποιοι να καταλάβουν πως υπάρχουν πολλά περισσότερα από τη βαθμολογική συγκομιδή, τα πλέι οφ και το στόχο της εξάδας. Η ιστορία, η αξιοπιστία και ο επαγγελματισμός σε μια ομάδα είναι αρχές αδιαπραγμάτευτες για να γίνουν κουρελόχαρτο στις πονηράδες του καθένα. Κι είναι ευκαιρία να δείξει ο ΟΦΗ πως είναι μια ομάδα που δεν μπορεί κανένας να παίζει μαζί του, είτε είναι αντίπαλη ομάδα, είτε δικός του ποδοσφαιριστής. Διότι αν τώρα κάνει πίσω, χάνει όλο αυτή την προσπάθεια που έκανε στην περίοδο Μπούση να φτάσει εδώ που έφτασε ! Αξίζει να το κάνει για κάποιον Γκαγέγος ή για κανέναν Γκαγέγος ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το ταμείο είναι γεμάτο για τον ΟΦΗ, ώρα για ξεκαθάρισμα!

Άδεια σε Γκαγιέγος - Σελίμοβιτς, επέστρεψε ο Ντουρμισάι

Τι συμβαίνει με Γκαγέγος στον ΟΦΗ

Φελίπε Γκαγέγος: Αήττητος και αναντικατάστατος

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.