Νίκος Καρέλης, η «εκτόξευση»

SMS

Με εννέα γκολ σε 11 παιχνίδια στη Superleague, ο κρητικός επιθετικός βρίσκεται δικαίως στην 1η θέση του πίνακα των σκόρερ της κατηγορίας

Από την αρχή της σεζόν, φάνηκε ότι είναι η χρονιά του. Ο Νίκος Καρέλης δείχνει ότι έχει αφήσει για τα καλά τα δύσκολα χρόνια των τραυματισμών του και αποδεικνύει φέτος ότι βρίσκεται στην καλύτερη του φάση, έπειτα από τις σεζόν στο Βέλγιο.

Ο κρητικός φορ βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του πρώτου γύρου, σημειώνοντας 9 γκολ σε 11 παιχνίδια. Θυμίζω ότι ήδη έχει σκοράρει περισσότερο από ότι την - επίσης πολύ καλή - περσινή σεζόν (30 ματς - 7 γκολ).

Μάλιστα, ο Καρέλης έχει να υπερηφανεύεται και για τον καλύτερο μ.ο σε μια ιδιαίτερα ευαίθητη κατηγορία: Γκολ / τελικές προσπάθειες. Ο επιθετικός του Παναιτωλικού σκοράρει αν 2,3 τελικές προσπάθειες, στην 1η θέση με διαφορά από τον 2ο. Aπό τα 11 παιχνίδια, ο Καρέλης σκόραρε στα 6, συνολικά σε 842' πέτυχε τα 9 του τέρματα. Μόλις τα δύο από αυτά με εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι. Φοβερό στατιστικό φέτος για τον Καρέλη είναι ότι στα 5 ματς που έπαιξε και δεν σκόραρε, η ομάδα του έχασε τα 4, δείγμα του πόσο κομβικός είναι για το γκρουπ του Αναστασίου

Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, ο Καρέλης πρέπει να παίρνει έξτρα credits για το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται σε μια από τις κορυφαίες ομάδες,ούτε είναι φορ του ''κουτιού''. Δεν ξέρω τι αφιερώματα θα γινόταν αν ο 30χρονος επιθετικός από το Ηράκλειο, φορούσε άλλη φανέλα, ''μεγαλύτερη'' από αυτή του Παναιτωλικού.

Ένας επιθετικός που τα δίνει όλα στο γήπεδο, παίζει πάνω από μια θέσεις στην επίθεση και διεκδικεί μια θέση στις επόμενες κλήσεις του Πογέτ. Κάτι που θα επικυρώσει την φετινή εκτόξευση του !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καρέλης: «Πέρασα δύσκολα μετά τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς»

ΟΦΗ - Καρέλης: Η παράδοση και το μεταγραφικό παράδοξο

Οι «απαντήσεις» του Καρέλη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.