O OΦΗ, το «Ζηρίνειο» και η κρητική... παροικία

SMS

Ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει σε νοκ-άουτ αγώνα την ομάδα των Βορείων προαστίων, την οποία αντιμετώπισε στο παρελθόν 2 ακόμα φορές σε επίπεδο Γ' Εθνικής - αρκετοί οι κρητικοί στο ρόστερ της ομάδας των Βορείων προαστείων, και παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε ομάδες του νησιού

Αν θέλει να έχει φιλοδοξίες ο ΟΦΗ για να φτάσει ψηλά στο Κύπελλο, θα πρέπει να αποκλείσει την Κηφισιά σε νοκ-άουτ αγώνα στο Ζηρίνειο. Η κλήρωση έβγαλε την ομάδα των βορείων προαστίων ως αντίπαλο της κρητικής ομάδας, σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο διάστημα 18-19-20 Οκτωβρίου. Μια ομάδα που χτίστηκε φέτος με φιλοδοξίες ανόδου στην Superleague, και με έντονο κρητικό και ''κρητικό'' άρωμα στο ρόστερ της.

Κρητική... παροικία η Κηφισιά

Θυμίζουμε ότι στην Κηφισιά αγωνίζεται από φέτος ο πρώην του ΟΦΗ, Βαγγέλης Νοικοκυράκης, όπως επίσης και οι Βαφέας - Σμπώκος - Αγριμάκης με ''ασπρόμαυρο'' παρελθόν, ο Ηρακλειώτης Γιάννης Ιατρούδης (Εργοτέλης - ΑΕΚ) καθώς και οι Ποζατζίδης - Πέιος που πέρυσι έπαιζαν για τον Εργοτέλη. Προπονητής ο Ρεθυμνιώτης Γιώργος Πετράκης και γενικός διευθυντής ο ''πρώην'' των ''κιτρινόμαυρων, Γιώργος Τουτζάρης.

Η παράδοση

Αυτή θα είναι η 3η φορά που οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες. Οι δύο πρώτες ήταν στην περίοδο 2016-2017, την ''μαύρη'' χρονιά του ΟΦΗ στην Γ' Εθνική, η οποία τελικά σήμανε την επανεκκίνηση του κλάμπ. Στο ''Γεντί Κουλέ'' ο ΟΦΗ του Γκουλή με γκολ του Περογραμβράκη επικράτησε δύσκολα με 1-0 της Κηφισιάς, Οκτώβριο - τότε - του 2016. Στον β' γύρο, στο ίδιο γήπεδο που θα διεξαχθεί το φετινό παιχνίδι, στο Ζηρίνειο'' ο Όμιλος του Νίκου Νιόπλια πέρασε εύκολα με 3-0, έχοντας στο πλευρό και τους φίλους του (κεντρική φωτογραφία). Δύο γκολ πέτυχε ο Περογαμβράκης και ένα ο Κώτσιος.

πηγή φωτογραφίας: Εurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το χειροκρότημα των φιλάθλων και η αναγνώριση για την προσπάθεια

Με ημίμετρα το πρόβλημα διαιωνίζεται, απαιτείται ξεκάθαρη λύση

Μ' ένα όνειρο μισό... όνειρο απατηλό ο ΟΦΗ

Ο Νιόπλιας πλέον έχει τη λαιμητόμο πάνω απ' το κεφάλι του

Ο «φτιαγμένος» Μανδάς είναι το αύριο του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.