Κι αν του κάτσει;

18:03 | 10/08/2019

Δύο εβδομάδες πριν την επίσημη έναρξη της σεζόν και το ρόστερ του ΟΦΗ έχει κενά. Αυτή, όμως, η καθυστέρηση μπορεί να βγει και σε καλό.

Σε 15 ημέρες η Super League 1 αρχίζει και το ζητούμενο φυσικά για τον Όμιλο είναι να παρουσιάσει τον υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας στην πρεμιέρα με τον Άρη.

Η προετοιμασία έχει μπει στο τελικό της στάδιο, ωστόσο το «παζλ» του έμψυχου δυναμικού δεν έχει ακόμη συμπληρωθεί.

Οι «ασπρόμαυροι», δηλαδή, δεν έχουν ολοκληρώσει τις μεταγραφικές τους κινήσεις, αφού αναμένονται 4 με 5 επιπλέον προσθήκες.

Η λογική του ΟΦΗ είναι ξεκάθαρη και αποκαλύφθηκε διά στόματος Γιάννη Σαμαρά στην πρόσφατη παρουσίαση του Γιώργου Σίμου.

Ο Όμιλος θα πάρει παίκτες μόνο όταν βρει τους κατάλληλους. Εκείνους που θα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για να βάλουν τη φανέλα του ηρακλειώτικου συλλόγου.

Το γεγονός πως έχει περάσει αρκετός χρόνος και το ρόστερ έχει ελλείψεις, εμπεριέχει σίγουρα το δικό του ρίσκο.

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, αυτή η καθυστέρηση ενδεχομένως να βγάλει ωφελημένους τους «ασπρόμαυρους».

Οι ιθύνοντες του ΟΦΗ, εξάλλου, το είχαν ξεκαθαρίσει εξ’ αρχής. Ότι θα έκαναν κάποιες κινήσεις και μέσα στον Αύγουστο, όπου στην αγορά τα δεδομένα αλλάζουν, τα κασέ πέφτουν και ουσιαστικά ισχύουν άλλες «συνθήκες» στις διαπραγματεύσεις.

Στην προσπάθεια τους, έτσι, να συμφωνήσουν με παίκτες, είναι διόλου απίθανο να… πέσουν πάνω σε περιπτώσεις, που τον Ιούνιο και τον Ιούλιο έμοιαζαν απαγορευμένες για τα οικονομικά στάνταρ της ομάδας.

Το σύνολο του Σίμου δεν αποκλείεται με δυο λόγια να χτυπήσει «λαβράκι» με ποδοσφαιριστή, που παραμένει χωρίς ομάδα και μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες θεωρούταν εξαιρετικά δύσκολο ν’ αποκτηθεί.

Στον ΟΦΗ σαφώς και θα επιθυμούσαν να είχαν ήδη τακτοποιήσει όλες τις υποθέσεις τους. Σαφώς και δεν έχουν τη διάθεση να «τζογάρουν», ψάχνοντας τέτοιου είδους περιπτώσεις, που μπορεί και να μην προκύψουν τελικά, ωστόσο φαντάζει πιο κοντινό πλέον, σε σχέση με το ξεκίνημα του καλοκαιριού, να έρθει «ηχηρό» όνομα στον ηρακλειώτικο σύλλογο.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι επόμενες μεταγραφές και ο σίγουρος Αποστολόπουλος

Φάκελος τηλεοπτικά: TV or not TV?

Πάλι εκτός ο Φερέιρα

Ευχές της ΠΑΕ στον Κοροβέση

Γεμάτο... ΟΦΗ το κλειστό στα Δύο Αοράκια

Ο κίνδυνος για τον ΟΦΗ ενόψει πρωταθλήματος

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.