Mε έξι γκολ, σε μια σεζόν, δεν γέλασε κανείς!

Απόψεις

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε με 0-3 από την ΑΕΚ στο τελευταίο εντός έδρας της κανονικής περιόδου στην έδρα του, δεν σκόραρε ξανά στο ''Γεντί Κουλέ'' και ολοκλήρωσε με ένα ντροπιαστικό νούμερο την συγκομοιδή γκολ στο ''σπίτι'' του

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε με ήττα από την ΑΕΚ τις εντός έδρας υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, για την κανονική περίοδο. Ένα παιχνίδι εξ' αρχής ιδιαίτερα απαιτητικό και ένας ΟΦΗ που ήλπιζε περισσότερο στην ''καυτή'' ατμόσφαιρα, στην... στατιστική της μιας μεγάλης εντός έδρας εμφάνισης και στις απουσίες της ''Ένωσης''. Γιατί με δεδομένη την πολύ άσχημη παρουσία της ομάδας στο Γεντί Κουλέ φέτος, την κατάσταση της ΑΕΚ τις απουσίες των Βούρου, Νέιρα και Φελίπε, η κρητική ομάδα περίμενε κάτι... special, που τελικά δεν επιβεβαιώθηκε.

Το Κυριακάτικο παιχνίδι ήταν το 13ο και τελευταίο της σεζόν, όσον αφορά τα εντός έδρας παιχνίδια. Ο ΟΦΗ δέχτηκε 17 γκολ και σκόραρε μόλις 6. Ναι, μόλις 6, καλά διαβάσατε. Το 17 γκολ παθητικό δεν είναι νούμερο πολύ άσχημο, όμως αν σκεφτεί κανείς τα μόλις έξι γκολ ενεργητικό, τότε αποκτά άλλη δυναμική.

Έχει καταγραφεί και σε παλαιότερα άρθρα η πολύ άσχημη επιθετική λειτουργία του Ομίλου στο ''Γεντί Κουλέ'', όμως η ''σούμα'' των 6 μόλις γκολ ενεργητικό αποτελεί το ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ για την κρητική ομάδα.

Μάλιστα, ο ΟΦΗ ποτέ δεν έχει πετύχει λιγότερα από 12 γκολ στο ''σπίτι'' του, στην διάρκεια ενός πρωταθλήματος. Και δεν χρειάζεται να γυρίσουμε πριν την δεκαετία του '90 όπου τα παιχνίδια ήταν περισσότερα. Ένας αριθμός που όχι μόνο δεν κολακεύει όλους όσους βρίσκονται στο γκρουπ, αλλά αποτελεί ένα ''ηχηρό καμπανάκι'' ενόψει κυρίως της επόμενης χρονιάς, όχι τόσο στα playout. Μεταξύ μας, τα περισσότερα ματς σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, θα έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα.

Πολλά δεν πήγαν καλά φέτος για τον ΟΦΗ, από το καλοκαίρι. Όμως, η εξαιρετική εκτός έδρας παρουσία, τα σπουδαία αποτελέσματα και οι εκκωφαντικές νίκες, σε συνδυασμό με τον ''φρέσκο'' Ευρωπαϊκό αέρα που έφερε ο νέος κόουτς, έσωσαν μια αποτυχημένη χρονιά, που θα γινόταν απειλητικά καταστροφική. Ο ΟΦΗ την ''πάτησε'' στην έδρα του, οφείλει να ξαναβρεί την χαμένη δυναμική του, μια ομάδα - συνδεδεμένη με το ''Γεντί Κουλέ''.


Μια σεζόν ''μάθημα'', μια εντός έδρας επίδοση που δεν κάνει χαρούμενο κανέναν, δεν φέρνει ικανοποίηση και χαμόγελα στο γκρουπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

O «γυμνός» ΟΦΗ και το πικρό συμπέρασμα

OΦΗ-ΑΕΚ 0-3: Βαριά ήττα για τον ΟΦΗ

ΟΦΗ-ΑΕΚ 0-3: Τα highlights του αγώνα

Η βαθμολογία της Super League

Νταμπράουσκας: «Δεν θα είμαστε αδιάφοροι στα πλέι άουτ, έχουμε δουλειές να τελειώσουμε»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.