Μεγάλο ενδιαφέρον, λίγες προτάσεις!

SMS

Σε αναμονή βρίσκονται αρκετοί από τους παίκτες του Εργοτέλη που λήγουν τα συμβόλαια τους, το ίδιο και η ''κιτρινόμαυρη'' ομάδα - οι τρεις κατηγορίες και τα δεδομένα

Η πραγματικότητα είναι ότι μεταγραφικά δεν κινείται... φύλλο στις περισσότερες Ελληνικές ομάδες. Με το σταγονόμετρο οι ανακοινώσεις, λίγες οι προτάσεις σε παίκτες, σαν να... βλέπουν EURO oι υπεύθυνοι και να μην ασχολούνται ακόμα με τον σχεδιασμό. Φυσικά, δεν είναι αυτός ο λόγος της νηνεμίας αλλά τα δεδομένα δείχνουν ένα ''μακρύ καλοκαίρι'', όπως έγραφε χθες για την μεταγραφική κατάσταση του ΟΦΗ, ο Σταύρος Καραϊνδρος. Ένα ιδιαίτερο μεταγραφικό καλοκαίρι για όλες τις ομάδες, όπως και τον Εργοτέλη.

Μπορεί ο Γιώργος Τουτζάρης να έχει τονίσει στους παίκτες ότι θέλει μέχρι 20 Ιουνίου να γνωρίζει τις προθέσεις τους, όμως δεν είμαι σίγουρος ότι το ''deadline'' θα τηρηθεί. Οι εκπρόσωποι των ποδοσφαιριστών δεν βρίσκουν πρόσφορο έδαφος στις Ελληνικές ομάδες, οι οποίες μοιάζουν ακόμα αναποφάσιστες και άτολμες. Οι δυσκολίες, λόγω και των οικονομικών αμφιβολιών και μιας ενδεχόμενης αναδιάρθρωσης ''παγώνει'' τις εξελίξεις. Πριν λίγα 24ωρα, αποτυπώσαμε τις εξελίξεις στα περισσότερα ανοιχτά ζητήματα των ''κιτρινόμαυρων''. Στο πλαίσιο αυτό, όσον αφορά το ''κιτρινόμαυρο'' στρατόπεδο, αρκετοί μάνατζερ και ομάδες έχουν προσεγγίσει ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη, τα τηλεφωνήματα είναι αρκετά αλλά οι επίσημες προτάσεις... λίγες.

Οι περισσότεροι βρίσκονται στο... περίμενε, τουλάχιστον εκείνοι που ψάχνουν κάτι από εξωτερικό ή Superleague.

Συγκεκριμένα, οι περιπτώσεις των 12 ποδοσφαιριστών με τα ''ανοικτά'' συμβόλαια χωρίζονται σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες:

1) Εκείνοι που έχουν συμφωνήσει με τον Εργοτέλη ή είναι κοντά στο να συμβεί

2) Εκείνοι που ψάχνουν κάτι καλύτερο αλλά δεν αποκλείεται να μείνουν και..

3) Αυτοί που θα φύγουν οριστικά.

Με την βασική προϋπόθεση ότι κάποιος ποδοσφαιριστής μπορεί να.... μεταπηδήσει από την μία στην άλλη κατηγορία, τα δεδομένα αυτή τη στιγμή αποτυπώνουν τα εξής: Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν οι Μπουτσάκης, Μπουρσέλης, Μπάτζιος, Κατσούρι, Μαζουλουξής, στην 2η οι Τσέλιος, Ποζατζίδης, Κατσιμήτρος, Πέιος, ενώ στην 3η βρίσκεται ο Γιώργος Μανουσάκης ο οποίος το πιθανότερο είναι να συνεχίσει σε ομάδα της Superleague ή του εξωτερικού, όπως έχουμε γράψει, όμως ακόμα τίποτα σίγουρο. Σε αυτή την κατηγορία υπάρχει και ο Μπότε, ο οποίος δύσκολα θα συνεχίσει ενώ άγνωστο παραμένει το τι θα γίνει με την περίπτωση του Κουτένγκ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣHΣ:

Προς παραμονή Μπουτσάκης - Μπουρσέλης, τι ισχύει με τα συμβόλαια που λήγουν

Οι επαφές Τουτζάρη - παικτών και το κρισιμο 10ημερο

Τα συμβόλαια που «καίνε»: O Μπάτζιος, ο Μπουτσάκης και τα άλλα παιδιά...

Μαζουλουξής: «Σε συζητήσεις με τον Εργοτέλη, όλα είναι πιθανά»

Μανουσάκης, η πρώτη απώλεια του Εργοτέλη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.