Νέα χρονιά, νέες προκλήσεις!

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ ξεκινάει σήμερα κόντρα στον Παναιτωλικό (18.00, Capitano.gr) το «ταξίδι» του σε μια ιδιαίτερη σεζόν.

Στην αφετηρία της καινούργιας περιόδου βρίσκεται ο Όμιλος, που το απόγευμα στο άδειο «Γεντί Κουλέ» υποδέχεται τους Αγρινιώτες για την πρεμιέρα του στη Super League 1.

Το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου θέλει φυσικά τη νίκη για ν’ αρχίσει με τον ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις του. Η χρονιά είναι ξεχωριστή για τους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι καλούνται ν’ ανταποκριθούν και να κάνουν, παράλληλα, βήματα προόδου και εξέλιξης.

Η περασμένη σεζόν δημιούργησε υψηλές προσδοκίες για τον ηρακλειώτικο σύλλογο, που στοχεύει στην περαιτέρω βελτίωση και στη διατήρηση του στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το δύσκολο, άλλωστε, δεν είναι ν’ ανέβεις, αλλά να κρατηθείς στα ψηλά.

Πρόκειται για μια χρονιά επιβεβαίωσης, στην οποία ο ΟΦΗ φιλοδοξεί ν’ αποδείξει πως τα πάντα στο κλαμπ κυλούν βάσει πλάνου και προγραμματισμού.

Το πρώτο «εμπόδιο» για τον Όμιλο είναι ο Παναιτωλικός, σ’ ένα ματς που άπαντες βλέπουν με την απαιτούμενη σοβαρότητα. Μπορεί το ρόστερ να μην έχει πάρει ακόμη την τελική του μορφή, ωστόσο το ζητούμενο είναι μονάχα το «τρίποντο».

Η νίκη στην πρεμιέρα θα δώσει ψυχολογία και ηθικό στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ενόψει και της συνάντησης που ακολουθεί με τον Απόλλωνα Λεμεσού την Πέμπτη (17/09) για το Europa League.

Η παρουσία στην Ευρώπη, μετά από 13 χρόνια, αυξάνει τις απαιτήσεις και εντάσσεται στη «διάγνωση» ότι η περίοδος, που βρίσκεται στην… ανατολή της, είναι κομβική για την ομάδα του Ηρακλείου.

Οι τρεις βαθμοί, έτσι, επί των «κυανοκίτρινων» σήμερα θα δώσουν άλλο… αέρα στους παίκτες του Σίμου λίγο πριν το παιχνίδι απέναντι στους Κύπριους.

Στις τάξεις του ΟΦΗ επικρατεί πίστη για την επίτευξη του αποτελέσματος και όλοι είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να πανηγυρίσουν και πάλι μέσα στο «σπίτι» τους από την 1η Μαρτίου, όταν είχαν επικρατήσει 3-0 της Λαμίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεταγραφές ΟΦΗ: Τα συν, τα πλην και το συμπέρασμα

Σίμος: «Έχουμε προετοιμαστεί αρκετά καλά»

Η πρώτη αποστολή του ΟΦΗ

Ακόμη και βασικός ο Μεγιάδο



Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.