Ο Βούρος ήρθε… κι έδεσε

Απόψεις

Ο 25χρονος στόπερ έκανε αισθητή την παρουσία του στην επιστροφή του στην αρχική ενδεκάδα του ΟΦΗ.

Ο Πραξιτέλης Βούρος στην εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στη Λάρισα βρέθηκε ξανά στο βασικό σχήμα του Ομίλου μετά από δύο μήνες και… κάτι ημέρες.

Ο κεντρικός αμυντικός των «ασπρόμαυρων» έχει αφήσει πίσω του μια καλή τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και με την επάνοδο του στη δράση απέδειξε πόσο πολύτιμη μονάδα είναι για το σύνολο του Γιώργου Σίμου.

Ο Μυτιληνιός ποδοσφαιριστής, πάντως, είχε «συστηθεί» από νωρίς στους «ασπρόμαυρους», αφού έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις με τον ηρακλειώτικο σύλλογο.

Στο «Αλκαζάρ» συνέχισε ουσιαστικά από’ κει που σταμάτησε και έβγαλε πάλι στο χορτάρι την ηγετική φυσιογνωμία του.

Κέρδισε σχεδόν όλες τις «μάχες» που έδωσε, ήταν ήρεμος και συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του και «έχτισε» αρκετές επιθέσεις του ΟΦΗ από τα μετόπισθεν.

Η παρουσία του εμπνέει σιγουριά στον Όμιλο και επιβεβαίωσε και απέναντι στους «βυσσινί» την υψηλή ποιότητα του.

Ο Βούρος-κακά τα ψέματα-είχε λείψει στο σύνολο του Σίμου, καθώς ανεβάζει επίπεδο την αμυντική γραμμή της ομάδας.

Το πλέον θετικό, εξάλλου, είναι πως έβγαλε εξαιρετική «χημεία» με Διαμαντή και Γιαννούλη. Όλοι μαζί, δηλαδή, συνέθεσαν μία καταπληκτική τριάδα στόπερ.

Έμοιαζαν σαν να έπαιζαν χρόνια μαζί και κυριάρχησαν ολοκληρωτικά έναντι των αντιπάλων τους. Ο 42χρονος τεχνικός υποφέρει πλέον από ευχάριστους «πονοκεφάλους», μιας και διαθέτει πολλές και αξιόπιστες επιλογές.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως με την είσοδο του Βούρου στην ενδεκάδα ο ΟΦΗ μπόρεσε να πετύχει ό,τι δεν πετύχαινε στα προηγούμενα 18 επίσημα ματς του. Κράτησε το μηδέν παθητικό και μάλιστα με τρόπο εμφατικό.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής διαθέτει αυτοπεποίθηση και πνεύμα νικητή, στοιχεία που τον κάνουν ιδιαίτερα κομβική μονάδα για τους «ασπρόμαυρους».

Η επιστροφή του στη δράση συνδυάστηκε μ’ ένα σπουδαίο «διπλό» και ήρθε την πλέον κατάλληλη στιγμή, καθώς ο ΟΦΗ με το «τρίποντο» απέναντι στους Θεσσαλούς μπήκε και πάλι «ζεστά» στη… μάχη της πρώτης εξάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μανόλης Γρηγοράκης: Επέστρεψε ο περσινός ΟΦΗ και ο κανονικός Μεγιάδο

Μακριά από το «Γεντί Κουλέ»... σαν στο σπίτι του!

Στο «Αλκαζάρ» ο Μπούσης

Απόδραση από το «Αλκαζάρ»: Τα highlights του διπλού του ΟΦΗ

πηγή φωτογραφίας: Intime

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.