Ο... κανονικός ΟΦΗ επιστρέφει

14:26 | 09/11/2020

Οι επάνοδοι στη δράση ξεκίνησαν για τους ποδοσφαιριστές του ηρακλειώτικου συλλόγου.

Ο Όμιλος έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τους τραυματισμούς, ωστόσο σιγά-σιγά γεμίζει πάλι το... οπλοστάσιο της ομάδας του Σίμου.

Στο πρωινό πρόγραμμα συμμετείχαν κανονικά οι Σαρδινέρο και Σολίς, οι οποίοι βρίσκονται ξανά, μετά από καιρό, στις επάλξεις.

Η σχετική ενημέρωση: «Με τους Adrian Sardinero και Nazareno Solis να προπονούνται κανονικά, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (9/11), η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας, μετά το ματς με τον Ολυμπιακό.

Σε μέρος της προπόνησης συμμετείχαν οι Φροίξος Γρίβας, Πραξιτέλης Βούρος και Κώστας Γιαννούλης. Ο Νίκος Μαρινάκης έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Felipe Souza.

Ο Adil Nabi δεν προπονήθηκε. Πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισαν για μια ακόμη ημέρα οι Ricardo Vaz και Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς, Vahid Selimovic, Abdul Weiss, Απόστολος Διαμαντής, Οδυσσέας Λυμπεράκης και Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις κινητικότητας, τεχνικής, μεταβιβάσεων, παιχνίδι κατοχής & αγωνιστικό παιχνίδι. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη (10/11), στις 11:00».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΦΗ-Ολυμπιακός 0-2: Ούτε τώρα ο ΟΦΗ

Τα στιγμιότυπα από το ΟΦΗ - Ολυμπιακός

Ο Σίμος για τα λάθη, τις απουσίες και τον ΟΦΗ που έρχεται

H βαθμολογία της Super League

Μανόλης Γρηγοράκης: Χρόνος υπάρχει, η υπομονή εξαντλείται


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.