Ουές, ο επόμενος Φιγκεϊρέντο

SMS

Με ανάλογη παρουσία και στη συνέχεια ο διεθνής ακραίος αμυντικός του ΟΦΗ είναι δεδομένο ότι θα φέρει «ζεστό» χρήμα στα ταμεία της ΠΑΕ.

Ο Αμπντούλ Ουές έχει μπει φουριόζος στη χρονιά και πάνω απ’ όλα δικαιώνει το τεχνικό επιτελείο του Ομίλου, που είχε «κυκλώσει» πολύ καιρό πριν αποκτηθεί το όνομα του.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής επιβεβαίωσε και στον Βόλο την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Σε δύο περιπτώσεις έκανε κούρσες… αλά Γιουσέιν Μπολτ και άφησε πίσω του πολλά μέτρα τον Ουαρντά, που ήθελε να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση.

Δεν είναι, όμως, μονάχα οι συγκεκριμένες φάσεις. Είναι η γενικότερη παρουσία του, καθώς εντυπωσιάζει και στα δύο μέρη του γηπέδου.

Αμυντικά είναι συνεπής, ωστόσο το επιθετικό του ταλέντο τον κάνει αυτόματα ένα μοντέρνο μπακ. Τρέχει αδιάκοπα, είναι καταπληκτικός στο transition και μπορεί με την ποιότητα του να προκαλέσει «ρήγματα» στις αντίπαλες άμυνες από τη δεξιά πλευρά.

Ο Ουές έχει «παραστάσεις» από τη Super League 1 από τη θητεία του στον Πλατανιά, κάτι που τον βοήθησε, καθώς δε χρειάστηκε καθόλου χρόνο προσαρμογής στη μεγάλη κατηγορία.

Το στυλ παιχνιδιού του ΟΦΗ, βεβαίως, του ταιριάζει και το ξεκίνημα του στο πρωτάθλημα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό, ενώ με την εικόνα του... ανάγκασε τον Τζον Φαν Σιπ να τον τσεκάρει στην Τρίπολη για κάποια μελλοντική κλήση του στην Εθνική Ανδρών.

Πρόσφατα, μάλιστα, δημοσιεύματα του αθηναϊκού Τύπου τον ήθελαν στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» να παρακολουθούν την πορεία του στον Όμιλο.

Ακόμη και αν η ομάδα του Μαρτίνς δεν κάνει τελικά κίνηση, είναι δεδομένο πως με ανάλογες εμφανίσεις, οι προτάσεις δε θ’ αργήσουν να φτάσουν στα γραφεία της ΠΑΕ.

Εφόσον είναι υγιής, δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε νέο… Φιγκεϊρέντο για τον ηρακλειώτικο σύλλογο, αφού τα πάντα είναι στο χέρι του.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός «εκτόξευσε» την καριέρα του στους «ασπρόμαυρους» και η μεταγραφή του στην Αλ Βασλ έφερε «ζεστό» χρήμα στα ταμεία των «ασπρόμαυρων».

Ο Ουές μπορεί κάλλιστα να πετύχει το ίδιο, μιας και, όπως φαίνεται, έχει όλο το «πακέτο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ντε Γκουζμάν: Ο ΟΦΗ θέλει τον... Ολλανδό του

Σαρδινέρο, σκόρερ υπεράνω πάσης υποψίας...

Μανόλης Γρηγοράκης: Να ανάψουν τη φωτιά, να μεγαλώσει!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.