Oλοκληρώνει την μεταγραφή εξτρέμ ο ΟΦΗ

ΟΦΗ

Από την αγορά των ελεύθερων έχει βρεθεί ο ''εκλεκτός'' για την θέση του εξτρέμ

Λίγα 24ωρα πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και για τους ελεύθερους, ο ΟΦΗ όχι μόνο δεν έχει "κλείσει την πόρτα" για ακόμα μία προσθήκη, όπως έχουμε αναφέρει ξανά, πλέον σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται κοντά στην τελευταία του μεταγραφή. Και αυτή θα είναι ο εξτρέμ, ο οποίος έχει εντοπιστεί και υπάρχει συμφωνία.

Εκτός απρόπτου θα υπάρξει κινητικότητα το επόμενο 24ωρο, με τον ΟΦΗ να ''τρέχει'' πιο γρήγορα τις διαδικασίες ειδικά μετά τα όσα έχουν προκύψει με τον Ζερκάν. Θυμίζουμε πως ο ΟΦΗ βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων με την Μπορντό για να λυθεί ο δανεισμός του Γαλλοαλγερινού και ταυτόχρονα στα "ραντάρ" πάντα υπάρχει η περίπτωση να αποκτηθεί ακόμη ένας εξτρέμ, παρ' ότι στην κρητική ομάδα δεν "λένε" ότι πηγαίνουν για μεταγραφή.

Η ανάγκη για έναν ακόμα παίκτη που να αγωνίζεται στα πλάγια της επίθεσης είναι δεδομένη, αρκετοί ήταν οι παίκτες που βρέθηκαν στο μπλοκάκι του Λυσάνδρου και του Νιόπλια, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε ο ''εκλεκτός'', οι επόμενες ώρες ίσως αποδειχθούν καθοριστικές.

Θυμίζουμε ότι ο ΟΦΗ μπορεί να υπογράψει παίκτη έως και την Παρασκευή (30 Σεπτεμβρίου), δεδομένα μέσα στο επόμενο 24ωρο θα προκύψουν εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακόμη δύο προσθήκες για τον ΟΦΗ ενόψει Αστέρα

Παραιτήθηκε ο Παπαβασιλάκης από τον ΟΦΗ

Το συγκινητικό αντίο του Λεωνίδα Παπαβασιλάκη στον ΟΦΗ

Η επόμενη μέρα μετά τις αποχωρήσεις και ο τεχνικός διευθυντής

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.