Οιωνός αισιοδοξίας ο... Καραντώνης

SMS
10:39 | 19/03/2021

Ο Δημήτρης Καραντώνης θα σφυρίξει το Βόλος - ΟΦΗ, όπως έκανε και στη μεγαλύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, εκείνη στο ίδιο γήπεδο με 4-1.

Πριν από λίγο έγιναν γνωστοί οι διαιτητές των πλέι οφ και πλέι άουτ, όσον αφορά την 1η αγωνιστική. Την ιδιαίτερα κρίσιμη αναμέτρηση στο Βόλο θα σφυρίξει ο Δημήτρης Καραντώνης, μάλιστα ο ίδιος ήταν ο άρχοντας της αναμέτρησης στο ίδιο ματς του πρώτου γύρου ανάμεσα στις δύο ομάδες, όπου ο ΟΦΗ επικράτησε με το ευρύ 4-1. Επίσης, ο Καραντώνης διαιτήτευσε ακόμα ένα παιχνίδι του Ομίλου στο πρωτάθλημα, την ήττα στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό (2-0)

Όσον αφορά το πρώτο μεγάλο ντέρμπι του μίνι – πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο (μαζί με τα Play-out), λαμβάνει χώρα στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, ο Νίκολα Νταμπάνοβιτς από το Μαυροβούνιο θα είναι ο διαιτητής του ματς. Στο Ολυμπιακός – Άρης ορίστηκε ο Δανός Λαρς Χούμελγκαρντ, ενώ, στο Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός ο Πορτογάλος Αντόνιο Νόμπρε.

Επίσης, ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα βρεθεί στο Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΛ, ο Ευαγγέλου θα διευθύνει το Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος και ο Κουτσιαύτης το Παναιτωλικός – Λαμία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πλέι άουτ: Ολόκληρο το πρόγραμμα του ΟΦΗ

Βόλος-ΟΦΗ: Η ημερομηνία και η ώρα της πρεμιέρας

Γιατί οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του ΟΦΗ

Τι συμβαίνει με Τσιλιανίδη

Κανένα θέμα με το μόσχευμα του Τσιλιανίδη

Η παραμονή ξεκινάει από την άμυνα

Μανόλης Γρηγοράκης: Μη ρωτάς θα νικήσουμε, θα νικηθούμε; Πολέμα!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.