Τα πλάνα με Ολυμπιακό και οι μεταγραφές

08:50 | 21/01/2020

Το ματς με τους «ερυθρόλευκους» βρίσκεται στο προσκήνιο, ενώ οι επαφές για την ενίσχυση του ΟΦΗ συνεχίζονται.

Ο Γιώργος Σίμος και οι ποδοσφαιριστές του κινούνται σε ρυθμούς Ολυμπιακού (22/01), καθώς θέλουν να παρουσιαστούν στον υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας.

Το παιχνίδι είναι αρκετά απαιτητικό και το ζητούμενο για τους «ασπρόμαυρους» είναι να παρουσιάσουν καλό «πρόσωπο» για να πάρουν και ένα καλό αποτέλεσμα.

Tα πλάνα με Ολυμπιακό

Όσον αφορά, τώρα, στα πλάνα του 41χρονου τεχνικού, δε φαίνεται να διαφέρουν πολύ σε σχέση με τον αγώνα του Σαββάτου (18/01) κόντρα στον Πανιώνιο. Το σίγουρο είναι πως ο Νέιρα, που εξέτισε την ποινή του, θα πάρει και πάλι φανέλα βασικού.

Ο Σωτηρίου, δηλαδή, αναμένεται να υπερασπιστεί την εστία του ηρακλειώτικου συλλόγου και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα παίξουν οι Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Γιαννούλης και Κοροβέσης.

Την τριάδα στο κέντρο θα συνθέσουν λογικά οι Μεγιάδο, Στάικος και Νέιρα. Ο Βαζ δεν πήγε άσχημα στο «10» στη Ν. Σμύρνη, ωστόσο το πιο πιθανό είναι να καθίσει στον πάγκο. Αν ξεκινήσει στην ίδια θέση, τότε από τους παραπάνω θα μείνει εκτός ο Στάικος.

Στις πτέρυγες της επίθεσης θα χρησιμοποιηθούν οι Τσιλιανίδης και Σεμέντο. Ο πρώτος δε γυμνάστηκε τη Δευτέρα (20/01), όμως εκτιμάται ότι θα δώσει κανονικά το «παρών». Αν κάτι «στραβώσει», πάντως, ο Σίμος θα πάει στη λύση Βαζ στα εξτρέμ.

Στην κορυφή, τώρα, θα παίξει ο Φιγκεϊρέντο. Έτσι κι αλλιώς είχε τον πρώτο λόγο, αλλά πλέον η παρουσία του είναι 100% δεδομένη, αφού ο Μάνος μοιάζει πολύ δύσκολο να μπει ακόμη και στη 18άδα, λόγω του αιματώματος στο δεξιό γλουτιαίο.

Έρχονται παίκτες

Αναφορικά, τώρα, με τα μεταγραφικά, οι ιθύνοντες του ΟΦΗ δε σταματούν τις ενέργειες τους, προκειμένου να «κλείσουν» τα δύο ανοικτά «μέτωπα», που τους ενδιαφέρουν περισσότερο στην παρούσα φάση.

Ένας στόπερ και ένας μεσοαμυντικός είναι οι προτεραιότητες του Ομίλου και έχουν προκριθεί περιπτώσεις, τις οποίες οι «ασπρόμαυροι» δουλεύουν με προσοχή.

Η λέξη υπομονή είναι ουσιαστικά αυτή που «αποτυπώνει» τον τρόπο που προχωρούν οι διαδικασίες, αν και υπάρχει η αίσθηση πως ναι μεν δεν είναι κάτι τελειωμένο, όμως δε θ’ αργήσει η στιγμή που θ’ ακολουθήσουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Η ομάδα του Ηρακλείου θέλει, βεβαίως, να κάνει τις ευστοχότερες επιλογές ποδοσφαιριστών και γι’ αυτό εξετάζεται και η παραμικρή παράμετρος πριν πέσουν οι υπογραφές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το «πίτμπουλ»... δαγκώνει ξανά

Ο «Τσίλια»... επέστρεψε!

Το «θρίλερ» και η «καυτή» εβδομάδα

Αγωνία για τρεις πριν τον Ολυμπιακό

«Μεταγραφή για να μας ανεβάσει επίπεδο»

Oι μεταγραφές, οι αυτό - προτάσεις και η φήμη του ΟΦΗ

Που οφείλεται η καθυστέρηση στις μεταγραφές

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.