Το «θρίλερ» και η «καυτή» εβδομάδα

ΟΦΗ

Το πέπλο μυστηρίου στις μεταγραφές συνεχίζεται, αλλά όλα δείχνουν ότι σύντομα θα μπούμε σε περίοδο... ανακοινώσεων.

Σε μεταγραφική εβδομάδα έχουμε μπει στον ΟΦΗ, αφού όσο πλησιάζουμε στο τέλος του μήνα τόσο κορυφώνεται η αγωνία αναφορικά με τις κινήσεις της κρητικής ομάδας για την ενίσχυσή της.

Το βράδυ του Σαββάτου, μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο, ο Γιώργος Σίμος ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά πώς έχει η κατάσταση στο μεταγραφικό κομμάτι και μπορεί επί της ουσίας να μην είπε τίποτα νέο, κατέστησε όμως σαφές ότι ο ΟΦΗ πηγαίνει για μεταγραφές που θα κάνουν τη διαφορά.

Αυτό, εξάλλου, δεν είναι κάτι που ακούγεται για πρώτη φορά. Το είχε τονίσει ο Γιάννης Σαμαράς στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Capitano.gr πριν από λίγους μήνες. Ναι, ο ΟΦΗ θα πάει για μεταγραφές, αλλά όχι για «μπαλώματα». Μάλιστα, είχε υπογραμμίσει ότι η κρητική ομάδα θέλει παίκτες που θα βοηθήσουν τόσο τώρα όσο και στο μέλλον. Δηλαδή παίκτες με ποιότητα και προοπτική.

Ο ΟΦΗ, λοιπόν, στόχευσε τον Γενάρη στα... δύσκολα. Σε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μόνο εύκολες δεν ήταν, αλλά αυτό έδειξε τη διάθεση που υπήρχε από τους επικεφαλής. Στόχευσε σε περιπτώσεις παικτών που θα κάνουν τη διαφορά στον Όμιλο και θα τον ενισχύσουν τόσο στη δύσκολη συνέχεια του τρέχοντος πρωταθλήματος όσο και στο μέλλον.

Θα μπορούσε να κυνηγήσει το «μπάλωμα», το πιο εύκολο που θα ηρεμούσε και το «αγριεμένο» πλήθος που ήθελε πάση θυσία μεταγραφές, αλλά κυνηγά την περίπτωση με τον υψηλό βαθμό δυσκολίας. Και αυτό ακριβώς είπε το Σάββατο ο Σίμος: «Θα κινηθούμε μόνο αν βρούμε κάτι που θα ανεβάσει το επίπεδο μας». Είπε, επίσης, ότι γίνονται και ενέργειες, προς... τέρψιν των φιλάθλων που μετρούν αντίστροφα για την πρώτη ανακοίνωση.

Θα έρθει κι αυτή, οσονούπω. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και το γνωρίζουν άπαντες αυτό, αλλά μην ξεχνάτε ότι στις δύσκολες περιπτώσεις χρειάζεται υπομονή. Αυτό που γίνεται αντιληπτό από τον χρόνο που έχει περάσει είναι ότι στον ΟΦΗ δεν πηγαίνουν για ελεύθερους παίκτες εξ ου η χρονοβόρα διαδικασία, όπως έχουμε γράψει και στο πρόσφατο παρελθόν. Το σίγουρο είναι ότι έχουν προκριθεί συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές και εκεί ακριβώς κινούνται στον Όμιλο ευελπιστώντας ότι σύντομα θα υπάρχουν νέα.

Ο Σίμος, πάντως, δεν έχει στο μυαλό του το μεταγραφικό κομμάτι. Ξέρει ότι αυτό το θέμα το έχουν αναλάβει οι κατάλληλοι και όταν θα υπάρξουν εξελίξεις θα ενημερωθεί. Για τον κόουτς του ΟΦΗ σημασία έχει το αγωνιστικό κομμάτι και τα back to back παιχνίδια πρωταθλήματος. Την Τετάρτη είναι ο Ολυμπιακός και την Κυριακή η Ξάνθη. Η «μάχη» για τα πλέι οφ έχει φουντώσει για τα καλά και κάθε απώλεια μετράει. Ο ΟΦΗ, λοιπόν, πηγαίνει στη συγκεκριμένη δυάδα αγώνων για το καλύτερο δυνατό. Για το καλύτερο δυνατό πάει και στις μεταγραφές. Οψόμεθα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Και τώρα Ολυμπιακός...

«Μεταγραφή για να μας ανεβάσει επίπεδο»

Oι μεταγραφές, οι αυτό - προτάσεις και η φήμη του ΟΦΗ

Που οφείλεται η καθυστέρηση στις μεταγραφές

Ο «Τσίλια»... επέστρεψε!


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.