Ο Μεγιάδο, η Τσακαρίτα και η μεταγραφή στον άξονα

ΟΦΗ

Από μέρα σε μέρα τελειώνει το θέμα Μεγιάδο στον ΟΦΗ.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η υπόθεση του Αργεντινού αμυντικού μέσου στον Όμιλο. Εδώ και πολλούς μήνες είναι δεδομένη η επιθυμία του ηρακλειώτικου συλλόγου ν’ αγοράσει το «πίτμπουλ».

Οι συζητήσεις με την Τσακαρίτα Τζούνιορς έχουν κορυφωθεί και το προηγούμενο διάστημα οι «ασπρόμαυροι» προσπάθησαν να ρίξουν τη ρήτρα του παίκτη, λόγω της οικονομικής ζημίας που προκάλεσε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ο κορωνοϊός.

Είναι, επίσης, γνωστό πολύ καιρό τώρα πως οι ιθύνοντες του ΟΦΗ είναι πεπεισμένοι ότι τα πάντα θα κυλήσουν ομαλά και ο 27χρονος παίκτης θα γίνει σύντομα και επίσημα μέλος της ομάδας του Γιώργου Σίμου.

Στις εξελίξεις, άλλωστε, ρόλο έχει παίξει και η επιθυμία του ίδιου του Μεγιάδο, ο οποίος «καίγεται» για να παραμείνει στον Όμιλο.

Κατά τη διάρκεια της διετούς θητείας του στον ΟΦΗ δέθηκε με το κλαμπ και βλέπει στην Κρήτη το μέλλον του.

Στην παρούσα φάση υπάρχει, βέβαια, μια αναμονή, η οποία δίνει ένα τόνο αγωνίας στην κατάσταση, ωστόσο εκτιμάται πως δε θα προκύψουν προβλήματα της τελευταίας στιγμής.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος, δηλαδή, περιμένει την Τσακαρίτα να προχωρήσει τις διαδικασίες, ώστε να τελειώσει μια και καλή η μεταγραφή του Μεγιάδο.

Παραμένει άγνωστο, βέβαια, αν ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει επέλθει οριστική συμφωνία στο οικονομικό, αφού ξεκάθαρη ενημέρωση δεν υπάρχει ούτε τη μεριά του ΟΦΗ, αλλά ούτε και απ’ αυτή των Αργεντινών.

Επικρατεί, πάντως, η πεποίθηση πως το deal δε θα χαλάσει και το «πίτμπουλ» θα ενσωματωθεί άμεσα στο συγκρότημα του Γιώργου Σίμου.

Το τεχνικό επιτελείο, ωστόσο, επιθυμεί να είναι προετοιμασμένο μπροστά σε κάθε ενδεχόμενο και στη μεταγραφική λίστα του συμπεριλαμβάνονται και αμυντικά χαφ.

Δεν αποκλείεται, όμως, να παρθεί στον άξονα παίκτης, ακόμη κι αν ολοκληρωθεί θετικά η υπόθεση του Μεγιάδο. Όπως και να’ χει, οι ουσιαστικές εξελίξεις με τον λατινοαμερικανό δεν αργούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έρχονται κι άλλες αποχωρήσεις

Ο ΟΦΗ έχει ανάγκη τον καλό Ναμπί

Τα φιλικά αφορούν ΜΟΝΟ τους προπονητές


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.