Ποιοτικές «προσθήκες» ενόψει Αστέρα

08:30 | 19/04/2019

Οι επιστροφές τεσσάρων τουλάχιστον σημαντικών μονάδων δίνουν έξτρα δύναμη στον ΟΦΗ ενόψει Κυριακής

Είναι το λιγότερο αστείο ν’ αναφερθεί κάποιος στη σημασία που έχει για τον Όμιλο το παιχνίδι της Κυριακής (21/04, 19.00) κόντρα στους Αρκάδες. Εδώ που έχουν φτάσει πλέον τα πράγματα η νίκη αποτελεί ζήτημα… ζωής.

Για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της περιόδου ο ηρακλειώτικος σύλλογος όχι μόνο δε βρίσκεται στριμωγμένος στα… σκοινιά, αλλά στέκεται γερά στα πόδια του και είναι έτοιμος να ρίξει ο ίδιος τους αντιπάλους του για τη σωτηρία του στο καναβάτσο.

Και ένας εξ’ αυτών είναι και ο Αστέρας. Οι συνθήκες το ευνοούν πιο πολύ από ποτέ. Το μομέντουμ ιδανικό, αγωνιστικά η ομάδα βρίσκεται στα καλύτερα της και τα ευχάριστα από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ήρθαν για να προσφέρουν πολύτιμη ηρεμία και ακόμη πιο ανεβασμένο ηθικό, παραμονές του αγώνα με τους «κυανοκίτρινους».

Ο ΟΦΗ κυνηγάει την 3η σερί επιτυχία του, αλλά και την 3η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη του (κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ ξανά στην τρέχουσα σεζόν).  Και στην προσπάθεια για να κάνει ίσως το αποφασιστικότερο βήμα για την απευθείας παραμονή, ο Χάιμε Βέρα βλέπει με ικανοποίηση παίκτες «κλειδιά» να τίθενται ξανά στη διάθεση του.

Μπορεί οι «ασπρόμαυροι» να έχασαν κόντρα στον Παναθηναϊκό τον κορυφαίο ενδεχομένως του τελευταίου διαστήματος, Χουάν Νέιρα, που αποβλήθηκε, ωστόσο, στον αντίποδα, οι επιστροφές είναι σημαντικές.

ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Ο Μιχόγεβιτς εξέτισε την ποινή του, αποθεραπεύτηκε και η ίωση που τον ταλαιπωρεί δεν είναι δυνατόν φυσικά να του στερήσει τη συμμετοχή του από τη συνάντηση με τον Αστέρα. Ο Μεγιάδο γυρίζει και εκείνος από τιμωρία και το «πίτμπουλ» του ΟΦΗ παίρνει τη θέση του στη μεσαία γραμμή.

Από’ κει και πέρα, μετά από αρκετό καιρό στις επάλξεις βρίσκεται και ο Ναμπί και με δεδομένη την απουσία του Νέιρα, η παρουσία του κρίνεται επιβεβλημένη, έστω ερχόμενος και από τον πάγκο, αφού μπορεί ν’ αλλάξει για… πλάκα τη ροή ενός παιχνιδιού.

Σε καλό timing, επίσης, έρχεται η επιστροφή του Σακόρ, καθώς η ποιότητα του είναι δεδομένη και μπορεί ξεκάθαρα να προσφέρει πράγματα σ’ ένα τόσο κομβικό ματς. 

Στα συν φυσικά συγκαταλέγεται και το γεγονός πως ο Γιακουμάκης βρίσκεται πλέον σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τον τελευταίο τραυματισμό του και είναι πιθανό να πάρει ξανά φανέλα βασικού. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Έτσι ήρθε η δικαίωση για τον ΟΦΗ

Τα αρρωστημένα μυαλά των «συμμαχιών»

Έτοιμος ο Σακόρ, απρόοπτο με Ντίνα

Οργανωμένοι ΟΦΗ: «Μη δώσουμε δικαιώματα!»

Με Σαμαρά δεν φοβήθηκε κανείς

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Γεντί Κουλέ!

Δικαιώθηκε ο ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.