Πού θα βρει τους βαθμούς που «πετάει»;

Απόψεις

Χαμένες ευκαιρίες, πεταμένοι βαθμοί και «αυτοκτονικές» τάσεις για τον ΟΦΗ που... θα τρέχει και δεν θα φτάνει.

Στο ίδιο έργο θεατές. Τρίτη σερί απώλεια με πανομοιότυπο σενάριο. Ένας ΟΦΗ να δημιουργεί και να χάνει ευκαιρίες, αλλά να αδυνατεί να πάρει τη νίκη, μένοντας στο τέλος να αιωρείται ένα «ευτυχώς που δεν πάθαμε και τίποτα».

Λαμία, Ατρόμητος, Παναιτωλικός. Έξι πεταμένοι βαθμοί, συν 3 με τον Αστέρα. Σύνολο 9. Αν όχι όλους, τους περισσότερους εξ αυτών να είχε ο ΟΦΗ θα μπορούσε να σκέφτεται... από τώρα τα πλέι οφ. Όχι, δεν είναι υπερβολικό. Τέτοιες νίκες χρειάζεται ο ΟΦΗ, περισσότερο από αυτές που πέτυχε με Άρη και ΠΑΟΚ. Η ισορροπία, που λέγαμε, που χρειάζεται ο ΟΦΗ. Οι 9 βαθμοί θα μπορούσαν να ήταν, για παράδειγμα, 14 κι άσε μετά τους αντιπάλους σου να σε κυνηγάνε. Τώρα βλέπουν έναν ΟΦΗ ευάλωτο, να δημιουργείται εύλογα η πεποίθησή τους «γιατί όχι κι εμείς;»

Δεν υποβαθμίζουμε τον ΟΦΗ τονίζοντας πως μεγαλύτερη σημασία έχουν οι νίκες με τους υπόλοιπους και όχι τους λεγόμενους «μεγάλους». Αυτά είναι τα ματς που θες και που κρίνουν στόχους. Όταν με το καλό μπει στην εξάδα, τότε ναι θα ασχοληθεί με τους άλλους, αλλά μέχρι τότε ο Όμιλος οφείλει να μαζεύει βαθμούς από παιχνίδια με ομάδες που σίγουρα δεν είναι καλύτερές του.

Είναι ο Παναιτωλικός καλύτερος του ΟΦΗ; Είναι ο Ατρόμητος ή η Λαμία; Προφανώς και όχι. Φτάνει, όμως, να τονίζεται ως επισήμανση; Το χορτάρι είναι εκείνο που σε επιβεβαιώνει. Το ρόστερ της Κρητικής ομάδας και συνολικά ο οργανισμός δεν είναι για να «βλέπει» Παναιτωλικούς και Λαμίες, τι πήρε όμως από αυτά τα παιχνίδια; Μόλις δύο βαθμούς. Στο τελικό ταμείο, στο φινάλε, δεν θα μετρήσει ποιος είχε καλύτερο ρόστερ, αλλά πόσοι βαθμοί μπήκαν στο σακούλι.

Ο ΟΦΗ πετάει δεξιά κι αριστερά βαθμούς. Στα παιχνίδια που ήταν «κλικαρισμένα» και που συνολικά στην «αποταμίευση» σε στέλνουν στην εξάδα. Χαμένοι βαθμοί και χαμένες ευκαιρίες γιατί δεν «σκοτώνει» τον αντίπαλο. Είτε επειδή δεν μετουσιώνει σε γκολ τις φάσεις που κάνει είτε γιατί στην άμυνα θα γίνει πάντα, σε κάθε ματς, ένα λάθος που θα «πληρώσει».

Αν υπάρχει κάτι θετικό είναι ότι ο ΟΦΗ παίζει μπάλα, βγάζει φάσεις, παρουσιάζει αυτοματισμούς, έχει ποιότητα. Το αρνητικό είναι ότι δεν έχει διάρκεια και κάνει το εύκολο λάθος. Και στο τέλος της ημέρας αυτό είναι που μένει και πληγώνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παναιτωλικός-ΟΦΗ 1-1

Δείτε τα highlights του αγώνα

Παναιτωλικός-ΟΦΗ: Οι μεγάλες χαμένες ευκαιρίες του ΟΦΗ μέσα σε λίγα λεπτά!

Όλα καλά με Φελίπε - Πρόβλημα με Πασαλίδη

Νταμπράουσκας: «Δεν μου αρέσει να ψάχνω για δικαιολογίες»

Με Χανιά ο ΟΦΗ στο κύπελλο

Αν συνεχίσει έτσι δεν θα πάει πουθενά!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.