Προς παραμονή Μπουτσάκης - Μπουρσέλης, τι ισχύει με τα συμβόλαια που λήγουν

Betsson Super League 2

Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Capitano.gr για τα 12 συμβόλαια που ''καίνε'' - τι ισχύει με την περίπτωση του Γιάννη Ταουσιάνης

Πριν λίγα 24ωρα αποτυπώσαμε την κατάσταση με τις επαφές του Γενικού Διευθυντή με τους παίκτες που στις 30 Ιουνίου μένουν ελεύθεροι. Οι επαφές συνεχίζονται, αυτό αναμένεται να συμβεί τουλάχιστον μέχρι τις 20 του μήνα, ημερομηνία που θέλουν στην ΠΑΕ να έχουν ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό της ανανεώσεις.

Μάλιστα, σε πρώτο πλάνο βρίσκεται και η τυπική ανανέωση του κόουτς Γιάννη Ταουσιάνη. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα εδώ και καιρό, αμφότεροι ευχαριστημένοι από την συνεργασία τους και έτσι ο Ταουσιάνης θα συνεχίσει για 3η σερί χρονιά στον ''κιτρινόμαυρο'' πάγκο.

Η οικονομική πολιτική θα είναι στα πλαίσια των προηγούμενων χρόνων, ο Εργοτέλης θα προσπαθήσει να στηριχτεί σε νέα Ελληνόπουλα, να αναδείξει ταλέντα και να διατηρήσει όσους περισσότερους ποδοσφαιριστές από τα 12 συμβόλαια που λήγουν...

Κάπως έτσι προχωράμε στα πιο δύσκολα και λιγότερο αναμενόμενα, από ότι στο θέμα του προπονητή. Το τελευταίο διάστημα ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ, Γιώργος Τουτζάρης τηλεφωνεί σε παίκτες και μάνατζερ για να μάθει τις προθέσεις τους. Από τους πρώτους ήταν ο Γιώργος Μαζουλουξής, με την περίπτωση του να ξεκαθαρίζει τις επόμενες ημέρες. Όπως είχαμε γράψει πριν λίγες ημέρες, ο Γιώργος Μανουσάκης - εκτός απροόπτου - δεν θα συνεχίσει στον Εργοτέλη, έχει προτάσεις από Ελλάδα και εξωτερικό ενώ και ο Εργοτέλης έχει βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του, γνωρίζοντας όμως ότι δύσκολα θα καλύψει τα θέλω του παίκτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι περιπτώσεις των Μπουτσάκη και Μπουρσέλη αναμένεται να ολοκληρωθούν θετικά για τον Εργοτέλη, οι επαφές των πλευρών έγιναν σε καλό κλίμα, όλα δείχνουν νέα συμφωνία. Οι Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Τσέλιος είναι παίκτες που αρέσουν σε ομάδες, βρίσκονται σε διαδικασία διαπραγμάτευσης, δεν είναι εύκολες περιπτώσεις για τους ''κιτρινόμαυρους''. Θυμίζω ότι το θέμα του Μπάτζιου έγινε ''σήριαλ'' πέρυσι αφού αρχικά είχε αρνηθεί την πρόταση του Εργοτέλη ενώ τελικά έμεινε στην ομάδα και ήταν εκ των κορυφαίων.

Γρίφος παραμένει το μέλλον του Πέιου, ο Εργοτέλης τον θέλει όμως ο ίδιος ψάχνει να βρει κάτι καλύτερο. Με τους Κατσούρι και Ποζατζίδη υπάρχει κλίμα παραμονής, αμφότεροι έκαναν καλό πρωτάθλημα, από τους λεγόμενους ''τίμιους'' ποδοσφαιριστές. Τέλος, όσον αφορά τους Κουατένγκ - Μπότε, παίκτες με την λιγότερη προσφορά, για διαφορετικούς λόγους, την φετινή σεζόν, μοιάζει ότι δύσκολο να συνεχίσουν και οι δύο στην κρητική ομάδα.

Όλα τα παραπάνω αποτυπώνουν την ''φωτογραφία'' της στιγμής για τα συμβόλαια, με τον αστερίσκο της φημολογούμενης αναδιάρθρωσης που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣHΣ:

Οι επαφές Τουτζάρη - παικτών και το κρισιμο 10ημερο

Τα συμβόλαια που «καίνε»: O Μπάτζιος, ο Μπουτσάκης και τα άλλα παιδιά...

Μαζουλουξής: «Σε συζητήσεις με τον Εργοτέλη, όλα είναι πιθανά»

Μανουσάκης, η πρώτη απώλεια του Εργοτέλη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.