Τι είχες Superleague 2, τι είχα πάντα!

SMS
14:00 | 27/08/2022

Oμάδες αποσύρονται, άλλες δεν παίρνουν άδεια συμμετοχής και το περιβάλλον της Superleague 2 παραμένει αβέβαιο, όπως ακριβώς συνέβη και την προηγούμενη χρονιά

Φτάσαμε στα τέλη Αυγούστου και μοιάζει βέβαιο ότι το πιο ''ταλαιπωρημένο'' πρωτάθλημα της Ευρώπης, δύσκολα δεν μας απασχολήσει και τη νέα σεζόν, με αρνητικές εξελίξεις. Αν και όταν αρχίσει, θυμηθείτε τι συνέβη την περσινή σεζόν.

Άγνωστο παραμένει ποιες και πόσες θα είναι η ομάδες που θα κατέβουν στη Superleague 2. Μια ομάδα αποσύρθηκε (Διαγόρας), με την Ηλιούπολη σύμφωνα με τα ρεπορτάζ να παίρνει την θέση της. Eπίσης, ολοένα και περισσότερες ομάδες έχουν πρόβλημα συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2, καθώς χθες (26/8) η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στον Εργοτέλη, τον Ηρόδοτο και τον Απόλλωνα Λάρισας. Στον Ηρόδοτο εκφράζουν αισιοδοξία ότι θα δικαιωθούν,στον Εργοτέλη τα δεδομένα τα καταγράφουν καθημερινά, η κατάσταση μοιάζει οριακή και πιθανότατα θα ξεκαθαρίσει αρχές Σεπτεμβρίου. Αναμενόμενα ''κοψίματα'' σε κάθε περίπτωση, όλες οι ομάδες θα έχουν και νέες ευκαιρίες για να τα καταφέρουν.

Παράλληλα, η Αναγέννηση Καρδίτσας εξασφάλισε μεν το πιστοποιητικό, όμως η ΠΑΕ και ο πρόεδρός της, Δημήτρης Παπαδημητρίου, καλούνται στην ΕΕΑ να δώσουν εξηγήσεις, αναφορικά με πιθανή παραβίαση άρθρων του αθλητικού νόμου. Πιστοποιητικό συμμετοχής πήραν η Επισκοπή και ο Απόλλων Πόντου. Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν «κοπεί» από την ΕΕΑ ο Ηρακλής και η Ξάνθη. Από την πλευρά του Ηρακλή πάντως τονίζουν ότι «το θέμα είναι «καθαρά» γραφειοκρατικό».

Όλα αυτά σε ακόμα μια χρονιά που οι δεσμεύσεις της Κυβέρνησης για τα χρήματα από το στοίχημα πήγαν... περίπατο, άφαντα και εκείνα από την ΕΡΤ με τις περισσότερες ομάδες να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στα βασικά τους έξοδα, ενώ η επίσημη ανακοίνωση της Λίγκας αρχές Αυγούστου προϊδεάζει για αναβολή της σέντρας.

Και καλά ξεμπερδέματα!

Διαβάστε επίσης:

O Eργοτέλης, το «κούρεμα» και η δήλωση συμμετοχής

Τον οδήγησαν στον «γκρεμό»: Ολοταχώς προς υποβιβασμό ο Εργοτέλης!

Στον Ιωνικό ο Κοκκίνης - ποσοστό μεταπώλησης ο Εργοτέλης!

«Τελειώνει» από τον Εργοτέλη ο Σάμι, παραχωρεί τις μετοχές της ΠΑΕ!

ΠΑΕ Εργοτέλης: Η οικονομική «κατάρρευση» μέσα σε 5 χρόνια!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.