Στον Ιωνικό ο Κοκκίνης - ποσοστό μεταπώλησης ο Εργοτέλης!

Betsson Super League 2

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Capitano.gr, ο 21χρονος εξτρέμ αποχωρεί από τον Εργοτέλη με την κρητική ομάδα να κρατάει ποσοστό σε ενδεχόμενη πώληση του ποδοσφαιριστή

Είναι από τα παιδιά που ξεχώρισαν στον Εργοτέλη τα τελευταία χρόνια. Ο Σωτήρης Κοκκίνης με πολύ καλές εμφανίσεις στο ενεργητικό του, κατέγραψε συνολικά 45 ματς με την φανέλα των ''κιτρινόμαυρων'', έχοντας 4 γκολ και 3 ασίστ. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνονταν, με τον ίδιο να αποφασίζει να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Κρήτης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Capitano.gr, ο 21χρονος αποτελεί παίκτη του Ιωνικού, όπου εκεί θα βρει τον Σερβιλάκη, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στον Εργοτέλη. Οι επίσημες ανακοινώσεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Μάλιστα, ο Ιωνικός δεν ήταν η μόνη ομάδα που έδειξε ενδιαφέρον, καθώς όπως είχαμε γράψει παλαιότερα, έντονο ενδιαφέρον είχε δείξει και η ΑΕΚ όμως η προοπτική της ΑΕΚ Β' και της Superleague 2 δεν ήταν κάτι που ταίριαζε στα θέλω του ποδοσφαιριστή.

O Ιωνικός έδειξε να τον θέλει πολύ, ο κόουτς Σπανός δείχνει να τον υπολογίζει και η ομάδα της Νίκαιας κατάφερε να αποσπάσει το ''ναι'' από τον παίκτη, ο οποίος μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την ομάδα της Superleague.

Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Εργοτέλης θα κρατήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης, με τον 21χρονο να ενσωματώνεται άμεσα στην ομάδα της Νίκαιας, και την κρητική ομάδα να χάνει ακόμα ένα ταλέντο του με την... ελάχιστη αποζημίωση. Ένας ποδοσφαιριστής που δέθηκε με τον Εργοτέλη, όμως δυστυχώς οι συνθήκες και οι ''κιτρινόμαυροι'' δεν μπόρεσε να τον κρατήσουν στο Παγκρήτιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τον οδήγησαν στον «γκρεμό»: Ολοταχώς προς υποβιβασμό ο Εργοτέλης!

Εργοτέλης: Αυτοί που αποχωρούν, εκείνοι που μένουν και οι «φευγάτοι»

«Τελειώνει» από τον Εργοτέλη ο Σάμι, παραχωρεί τις μετοχές της ΠΑΕ!

«Κεραυνοί» Στειακάκη προς Σάμι και άνοιγμα προς Γιώργο Βρέντζο

O άφαντος Σάμι φέρνει εκνευρισμό και... έκτακτο Συμβούλιο στον Ερασιτέχνη!

ΠΑΕ Εργοτέλης: Η οικονομική «κατάρρευση» μέσα σε 5 χρόνια!

Έφυγε κι άφησε πίσω του συντρίμμια...

Xάος στον Εργοτέλη: Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών, άφαντος ο Σάμι!

«Διοικητικά ανεπαρκής ο Τουτζάρης»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.