O Eργοτέλης, το «κούρεμα» και η δήλωση συμμετοχής

SMS

Όλες οι ομάδες της Superleague 2 δήλωσαν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα, μια είδηση που πρακτικά δεν σημαίνει κάτι - τα τελευταία νέα από το μέτωπο του Εργοτέλη

Η 21η Ιουλίου ήταν η καταληκτική ημερομηνία για τις δηλώσεις συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Superleague 2 και όπως προκύπτει όλες οι ομάδες (και οι ομάδες της Κρήτης) πλήρωσαν κανονικά το παράβολο. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, όσοι γνωρίζουν τα δεδομένα της κατηγορίας, αυτό δεν σημαίνει ότι όποια ομάδα πλήρωσε το παράβολο θα αγωνιστεί κανονικά και στο πρωτάθλημα, αφού θα πρέπει να λάβουν το απαραίτητο πιστοποιητικό. Πέρα από αυτό, το βασικό είναι και ποιες ομάδες θα τελειώσουν το πρωτάθλημα. Φτάσαμε στο σημείο να βλέπεις σε site οριακά να... πανηγυρίζουν το ότι ομάδα δήλωσε συμμετοχή, χωρίς καν να ξέρουμε τι και πως θα γίνει.

Αντιλαμβάνεστε επίσης ότι ΚΑΜΙΑ ομάδα δεν θα έριχνε ''κανόνι'', πριν πάρει τα χρήματα από το στοίχημα, το έχουμε γράψει αρκετές φορές. Οπότε, από εδώ και στο εξής είναι τα σημαντικά.

Όσον αφορά τον Εργοτέλη, ο οποίος βρίσκεται σε μια ιδιαίτερη κατάσταση δεν έχει αλλάξει κάτι δραματικά από αυτά που γράφουμε σχεδόν καθημερινά. Θυμίζουμε ότι γίνεται μια υπερπροσπάθεια η ομάδα να κατέβει στην Superleague 2, οι επαφές του Μανώλη Σεβαστάκη με ποδοσφαιριστές, προμηθευτές και πιστωτές συνεχίζονται με στόχο τον διακανονισμό των χρεών, πιέζεται ο Σάμι να πληρώσει τις οφειλές στο δημόσιο (περίπου 400.000) ενώ πρέπει να βρεθεί και αυτός που θα οδηγήσει από εδώ και στο εξής την ομάδα. Κι αυτό είναι επίσης ένας γρίφος. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι προσπάθειες για ''κούρεμα'' σε κάποιες εκκρεμότητες βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Στα νεότερα, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη έγραψε χθες (Πέμπτη) ότι το επικρατέστερο σενάριο είναι να συνεχίσει ο Σάμι, αφού το ενδιαφέρον των... επενδυτών ναυάγησε, με την προϋπόθεση ότι η Κυβέρνηση θα δώσει το ποσό που χρωστάει η ΠΑΕ. Μάλιστα, ο Γιώργος Βρέντζος εξέφρασε την άποψη να γίνει έκτακτη Γενική Συνέλευση στο σύλλογο ενώ εξήρε τις προσπάθειες του Μανώλη Σεβαστάκη δηλώνοντας ''συγκρατημένα αισιόδοξος ''.

Δεν είναι εύκολα τα πράγματα, ούτε έγινε κάτι φοβερό που δήλωσε ο Εργοτέλης συμμετοχή. Ηρεμία, ψυχραιμία και τις επόμενες ημέρες θα γνωρίζουμε περισσότερα.

Επίσης, έγινε γνωστό ότι την Τρίτη (26 Ιουλίου( θα πραγματοποιηθεί Δ.Σ στην Superleague 2 για τα τηλεοπτικά

5080589-1.jpg#asset:307311


Διαβάστε επίσης:

Σε αδιέξοδο η ΠΑΕ Εργοτέλης - έρχονται εξελίξεις

Στειακάκης: «Δεν βρέθηκε αγοραστής, το επικρατέστερο σενάριο να συνεχίσει ο Σάμι»

Τον οδήγησαν στον «γκρεμό»: Ολοταχώς προς υποβιβασμό ο Εργοτέλης!

Στον Ιωνικό ο Κοκκίνης - ποσοστό μεταπώλησης ο Εργοτέλης!

Τέλος και επίσημα ο Κοκκίνης με ποσοστό μεταπώλησης 30%

Εργοτέλης: Αυτοί που αποχωρούν, εκείνοι που μένουν και οι «φευγάτοι»

«Τελειώνει» από τον Εργοτέλη ο Σάμι, παραχωρεί τις μετοχές της ΠΑΕ!

«Κεραυνοί» Στειακάκη προς Σάμι και άνοιγμα προς Γιώργο Βρέντζο

O άφαντος Σάμι φέρνει εκνευρισμό και... έκτακτο Συμβούλιο στον Ερασιτέχνη!

ΠΑΕ Εργοτέλης: Η οικονομική «κατάρρευση» μέσα σε 5 χρόνια!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.