Συνάντηση Δανδάλη - Μπούση: «Δεν αλλάζει σήμα ο Ερασιτέχνης»

23:24 | 08/08/2020

Συνάντηση με τον Μιχάλη Μπούση, είχε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ

Μέσω ανακοίνωσης, ο Ερασιτέχνης ενημερώνει ότι θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί το σήμα του ΟΦΗ ενώ όπως τονίζεται, ο πρόεδρος Γιάννης Δανδάλης εξέφρασε τις επιφυλάξεις του στον Μιχάλη Μπούση σε ότι αφορά την αλλαγή σήματος.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

Συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Μιχάλη Μπούση, είχε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, στο περιθώριο της Γ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στην οποία συζήτησαν, την απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για αλλαγή σήματος και την ανάγκη δημιουργίας νέας εταιρικής ταυτότητας.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ θα ήθελε να ενημερώσει το φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ, ότι θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί στα τμήματα του, το σήμα του ΟΦΗ και αυτό ακριβώς ξεκαθάρισε ο κ. Δανδάλης, στην συζήτηση που είχε με τον Μιχάλη Μπούση.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ εξέφρασε τις επιφυλάξεις του, για την απόφαση της ΠΑΕ ΟΦΗ σε ότι αφορά την αλλαγή σήματος, ωστόσο όπως είπε και στον κ. Μπούση κατανοεί μια σειρά απο λόγους, για τους οποίους η ΠΑΕ ΟΦΗ επιθυμεί για τη δημιουργία μιας νέας εταιρικής ταυτότητας.

Σε κάθε περίπτωση, το μητρικό σήμα του ΟΦΗ, θα συνεχίσει να υφίσταται, μέσω του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και των τμημάτων του, σε όλα τα σπορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έκτακτο Δ.Σ στον ΟΦΗ, έξω φρενών ο Μιχάλης Μπούσης!

Poll: Σας αρέσει το νέο σήμα του ΟΦΗ;

Το πείραγμα του Μπούση για τις μεταγραφές

Δείτε τις τρεις νέες εμφανίσεις του ΟΦΗ

Σχόλιο: Το λογότυπο του ΟΦΗ και το φάουλ της διοίκησης

Έρχεται για τις υπογραφές ο Σελίμοβιτς

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Λεμεσού για τον Σελίμοβιτς

Ο Σελίμοβιτς, οι εκκρεμότητες και η... παράταση

Νέα ανακοίνωση οργανωμένων: «Στηρίζουμε τον Μιχάλη Μπούση»

Σήμα… κινδύνου στον ΟΦΗ!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.