Συνεχίζει με NOVA ο ΟΦΗ - τι γίνεται με το ΟΦΗ-Απόλλων

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ παραμένει στη NOVA με νέο συμβόλαιο - οι εξελίξεις στα τηλεοπτικά για την ευρωπαϊκή επιστρΟΦΗ

Όπως αναμενόταν, ο ΟΦΗ συμφώνησε με τη NOVA για νέο συμβόλαιο, κάτι που είχε τονίσει το Capitano.gr σε προηγούμενα ρεπορτάζ, μπαίνοντας έτσι τέλος στο σίριαλ. Με τη συμφωνία του ΟΦΗ, αλλά και των άλλων «άστεγων» τηλεοπτικά ομάδων έληξε και το θέμα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος. Όπως διαβάσατε, αυτή υπογράφηκε και έτσι θα γίνει κανονικά η κλήρωση και θα αρχίσει το επόμενο σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα.

Ο ΟΦΗ, λοιπόν, παραμένει στο συνδρομητικό κανάλι με ένα συμβόλαιο αντάξιο της ιστορίας και του μεγέθους του, αλλά και βάσει της γενικότερης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί ελέω κορωνοϊού. Ο Όμιλος πέτυχε συμφωνία, αφού οι συζητήσεις άρχισαν ξανά με διαφορετική αφετηρία και οριστικοποιήθηκε αυτή την Παρασκευή. Μάλιστα, αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις από την κρητική ΠΑΕ.

Το θέμα, πλέον, έχει να κάνει με την τηλεοπτική μετάδοση του ΟΦΗ-Απόλλων Λεμεσού για το Europa League. Θυμίζουμε ότι την Τρίτη η NOVA έκανε γνωστό πώς εξασφάλισε τα ματς του Άρη τόσο με την Κόλος όσο και με τη Ριέκα αν προκριθεί. Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και με τον ΟΦΗ και ίσως αυτό να περιλαμβάνεται στη συνολική συμφωνία που πέτυχε με το συνδρομητικό κανάλι ο κρητικός σύλλογος. Όπως είχε γράψει το Capitano.gr, ο ΟΦΗ είχε ένα σημαντικό διαπραγματευτικό όπλο. Αυτό της Ευρώπης και του αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Θυμίζουμε ότι τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων λειτουργούν ανεξάρτητα στο τηλεοπτικό κομμάτι. Δηλαδή για το ματς με τον Απόλλωνα μπορεί οποιοδήποτε κανάλι να κάνει πρόταση στον ΟΦΗ για να δείξει το ματς, ενώ το ίδιο ισχύει -εφόσον περάσει ο ΟΦΗ- και για τον 3ο προκριματικό γύρο.

Σύντομα θα έχουμε εξελίξεις και σε αυτό το κομμάτι, δηλαδή για την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα της 17ης Σεπτεμβρίου στο «Γεντί Κουλέ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι «7», τα τηλεοπτικά και το ΟΦΗ-Απόλλων Λεμεσού

Η κλήρωση, οι Ευρωπαίοι και οι μέρες της πρεμιέρας

«Λευκός καπνός» στα τηλεοπτικά, υπογράφουν την προκήρυξη

Έτοιμο το ΟΑΚΑ αν προκριθεί ο ΟΦΗ

Υπέγραψαν την προκήρυξη, σέντρα στο πρωτάθλημα


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.