Τα… κεφάλια μέσα

19:17 | 29/04/2019

Η ξεκούραση τελείωσε στον ΟΦΗ και στο προσκήνιο πλέον έχει περάσει η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο-Πρόβλημα με Βαζ…

Μετά το τριήμερο ρεπό, οι ποδοσφαιριστές του Ομίλου επέστρεψαν το απόγευμα στις προπονήσεις και ουσιαστικά ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την κρίσιμη συνάντηση της Κυριακής (05/05, 19.00) στο Περιστέρι.

Το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν στη Super League είναι πολύ δύσκολο, αλλά και ιδιαίτερα σημαντικό για την ομάδα του Βέρα. Οι «ασπρόμαυροι» κοντράρονται μ’ ένα αρκετά δυνατό αντίπαλο και μάλιστα μέσα στο «σπίτι» του, ωστόσο τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος, δηλαδή, θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να μην χρειάζεται να περιμένει και άλλα αποτελέσματα. Με το βαθμό της ισοπαλίας «κλειδώνει» την παρουσία του στους αγώνες μπαράζ για την παραμονή, ενώ με το «διπλό» διατηρεί πιθανότητες ακόμη και για απευθείας σωτηρία.

Άπαντες φυσικά στις τάξεις του ΟΦΗ έχουν συνειδητοποιήσει τη σπουδαίοτητα της κατάστασης και είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, ώστε να πετύχουν το στόχο τους.

«Εκτός» ο Βαζ

Στο μεταξύ, το σημερινό πρόγραμμα επεφύλαξε ένα άσχημο νέο για τον Χιλιανό τεχνικό. Ο Ρικάρντο Βαζ ακολούθησε θεραπεία, αφού αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση και η κατάσταση του θα επανεκτιμάται καθημερινά.

Μέσα στις επόμενες προπονήσεις, δηλαδή, θα ξεκαθαρίσει αν προλάβει τη συνάντηση με τον Ατρόμητο. Στον αντίποδα, βέβαια, υπήρξαν και τα ευχάριστα, μιας και ο Τάσος Παπάζογλου γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς, έπειτα από αρκετό καιρό.

Από’ κει και πέρα, ο Δημήτρης Κομεσίδης ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Γιάννης Δερμιτζάκης. Ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και θεραπεία έκανε ο Πατρίκ Βουό, ενώ θεραπεία συνέχισε ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης.

Οι Κώστας Γιαννούλης και Γιάννης Ποτουρίδης και Βασίλης Κουτσιανικούλης, τέλος, απουσίασαν από τη σημερινή προπόνηση, αφού είχαν εξασφαλίσει περαιτέρω άδεια.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ΟΦΗ έχει δύο λόγους να αισιοδοξεί

O... μισός ΟΦΗ μένει ελεύθερος

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.