Το κίνητρο του ΟΦΗ στο ματς-πρόκληση με ΠΑΟΚ

18:03 | 05/11/2019

Ο Όμιλος έχει τις δικές του σημαντικές προκλήσεις στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η ήττα από την Λάρισα είναι πλέον παρελθόν για τον Όμιλο, που έχει μπροστά του το  σπουδαίο εντός έδρας ματς του ερχόμενου Σαββάτου (09/11) απέναντι στο «δικέφαλο».

Πρόκειται για μία αναμέτρηση υψηλών απαιτήσεων και εντάσεων και το σύνολο του Γιώργου Σίμου πρέπει να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμο από κάθε πλευρά.

Τα κίνητρα, εξάλλου, που έχουν οι «ασπρόμαυροι» είναι πάρα πολλά. Και έχουν… σοβαρούς λόγους για να ολοκληρώσουν με επιτυχία την αποστολή τους.

Κατ’ αρχάς θέλουν το «τρίποντο» για καθαρά βαθμολογικούς σκοπούς. Για να επιστέψουν, δηλαδή, στις νίκες και για να βελτιώσουν τη συγκομιδή τους.

Από’ κει και πέρα, θα προσπαθήσουν να πάρουν τον αγώνα, προκειμένου να τονώσουν την αυτοπεποίθηση τους. Εντάξει, μπορεί οι παίκτες του ΟΦΗ να μην την έχασαν ποτέ, αλλά οι διαδοχικές ήττες σε Καβάλα και Λάρισα είναι λογικό να τους έχουν πειράξει.

Αν κάμψουν, πάντως, την αντίσταση των πρωταθλητών είναι δεδομένο ότι το ηθικό τους θα «απογειωθεί» και θα δουν με ακόμη καλύτερη ψυχολογία τη συνέχεια.

Ο ΟΦΗ, επίσης, θα προσπαθήσει να διαφυλάξει το «σπίτι» του. Θέλει να επιβάλλει για άλλη μια φορά το… νόμο του «Γεντί Κουλέ» και να προχωρήσει. Μέχρι τώρα μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμες συναντήσεις και το ζητούμενο είναι να συμπληρώσει πέντε κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Και εκτός όλων των παραπάνω, υπάρχει ακόμη ένα δέλεαρ. Μπορεί να έρχεται τελευταίο στην ιεραρχία, ωστόσο το απίστευτο αήττητο σερί του «δικέφαλου» δίνει ενδεχομένως και υποσυνείδητα ένα επιπλέον κίνητρο.

Ο αντίπαλος μετράει 44 συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος χωρίς να χάσει. Από τις 31 Μαρτίου 2018 παραμένει αήττητος στην Super League 1 και ο ΟΦΗ είναι δεδομένο ότι θέλει βάλει τέλος σ’ αυτήν την εντυπωσιακή επίδοση του.

Και βάσει όσων έχει δείξει την τρέχουσα σεζόν, ο ηρακλειώτικος σύλλογος  μπορεί μια χαρά να τα καταφέρει. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο χειρουργείο ο Μεγιάδο

Σχόλιο Δημήτρη Καρυωτάκη: Πονάει η καρδιά όταν... ψηλώνει!

Σχόλιο Δημήτρη Πιτσουλάκη: ΟΦΗ, να κερδίσεις από τις ήττες

Έχασε, αλλά έκανε ρεκόρ ο ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.